Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Selamlar, Birkaç arkadaş Northrend'e başlamaya karar kıldık ama konu hakkında pek bilgimiz yok, Sadece FrozenThrone key'i alıp bağlanmamız mümkünümüdür. Ayrıca 2. El veya kullanılmamış key satan varsa buraya bilgilendirirse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 dk2g-pvgn-p3pn-dgnk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 13 tane 3 yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Warcraft 3'ü de almanız lazım diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 ikisinide almanız lazım. ikisi gold edition modunda satılıyo artık. ikinci el bulabilceğinizi sanmıyorum. fiyatı 15 milyon gibi bişi her birinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Oyun başına 15 liraysa hemen alırız ancak bunu satan yerler neresi, bildiğiniz yerler varmıdır, yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 d&r ve megavizyonlarda olması lazım. olmadı g2play.net'te var. ne kdar bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Blizzard'ın sitesinden baktım Warcraft III Battle Chest için 40$ fiyat biçmişler inanılası gibi değil... Bunu daha ucuza getirmek için RoC CDKEY'ini kopya, FrozneThrone CDKEY'ini orjinal alsak olabilirmi ? Sonuçta RoC'un Battlenet sunucularında oynamayacağız?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 olmaz. iki keyide kontrol ediyo. ayrıca dedim, 15 milyondu 2 sene once dnr da falan, hala o kadardır ne kötü ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 geç kalmışın, türkiyede warcraft bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 o ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 wiski said: geç kalmışın, türkiyede warcraft bitti haklısın dostum bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 yani turnuvalar & lan party'ler & profesyonel oyuncular olarak bitti. Yoksa gidip alırsın megavizyonda var afsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 D&R ve Megavizyonda oyunları buldum ancak iki oyun için 60 Tl istediler :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 host ben bundan 3 sene once alıyodum 15'e. evet bikac kez aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Peki satılık varmı elinde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 g2play de olması lazım. 30 milyondu 2si bi arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 ε29.83 Fiyat biçmişler. ε = Euro sanmıştım o da nerden baksanız 60 TL ediyordu, ancak adamlar Türk Lirasını "ε" işareti ile göstermiş. Çok sağolun gerçekten 30 TL! Satın alma işleminden sonra sonucu buraya gene paylaşacağım, teşekkürler... (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 ben gecen ay arkadasdan aldim keyde nette genelde hazir kurulu wc3 downloadlari var. key changer gibi bir program var mi warcraft icin. hazir elimdekini patchleyip keyi degissem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 knight online var şifresiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 warimathras said: ben gecen ay arkadasdan aldim keyde nette genelde hazir kurulu wc3 downloadlari var. key changer gibi bir program var mi warcraft icin. hazir elimdekini patchleyip keyi degissem? olur yalnız dikkat et o keychangerların çoğu trojanlı oluyor. ben olsam download klasörünü yedekler sonra reinstall yapardım garanti olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar