vaperon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Kol kırılır yen içinde kalır. Yen sonra ne yapar? Görelim! Gör! http://www.facebook.com/video/video.php?v=119327389378&ref=nf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 knl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 abartılcak bişi yok. herifin kolunda iltihap toplanmış. hafif kesip iltihapı sıkıp , akıtıyorlar. bazılarınıza iğrenç gelebilir. ama ultimatelik bişi göremedim ben , ameliyat videosu izleyebilen rahat izler. cidden o ağrı ile nasıl durmuş hayret. bildiğin pazu olmuş iltihap tan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 topraktan geldigimize kanıt. ateistlere kapak olsun sdfg adamın kolundan camur akıyor lan kas yapmada son nokta bu olsa gerek sdfgfds adam iltihap kaybından gitcek lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 MRSA enfeksyonuna benziyor youtubede felan 100lerce movie bulabilirsiniz böle cerehat akıntısını sevdiyseniz. Ps:Bi örümcek türüde yapabiliyor bu çeşit akıntı sanırım amerikada var sadece o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ben de bi ergen süvülce sıkarken görmüştüm. böyle birşey bana iğrenç gelmedi hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Bu mu iğrenç? :D çocuk filmi kalır bu gördüğüm videolar yanında be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Herkes gorecu patide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 igrenc iyimis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Dün bi videolar izledim daha da bişeyden iğrenmem. İddialıyım her türlü videoyla gelebilirsiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 adamın kasları bile aktı lan ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar