TylerDurden Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Faturalı hat üzerine turkcellden blackberry bold aldım...2. bir faturalı hat taktığımda çalışıyor ama 537li hattımı taktığımda şebekeyi görmüyor... Böyle bir sorun yaşayan-yaşamasada çözümünü bilen varmı ahali... Hee bide kapalı yerlerde çekmiyo bu meret ne iş anlamadım ya benim cihazlamı ilgili yoksa genel bir BBb vakasımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TylerDurden Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Halledildi tamam Not : Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için Şebeke ayarlarından 3G yi 2G ve 3G yapıyosunuz raat raat kullanıyosunuz..Bunun içinmi delirdim ben.. Ebet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 gizlediğim uygulamaları tekrar nasıl açıcam veya nereye gidio bu gizlenenler ahha bide melodi falan degiştirmeyi bulamadım ya.mesaj sesi bilmemne haa birde tuş kilidini daha koaly yapabilceğim bi yontem yada otomatikj tuş kilidi bulamadm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 melodileri ayarlardan değiştirebiliyorsun diye biliyordum, ya da dinlediğin bir müziği melodi yapacaksan, yine müzik kısmını açıp tam menüden yapabiliyordun. asıl ben, 2. mail adresinin nasıl eklendiğini bilmiyorum. okul mailı ile normal mailı beraber kullanmak istiyorum, yapamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar