Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

OHANNESBURG !

Sorj

Öne çıkan mesajlar

Yuh bea bunlarıdamı duyacaktım...

abi geçenlerde biri anlattıda şimdi aklıma geldi sizede anlatam dedim

olay tevekkülden ibarettir :P

yaw olay şuymuş

şimdi bi adamla tanışıyormuşsunuz sonra muhabbeti ilerletiyormuş o adam işte aa baba nbr ya gel çay ısmarlayam sana diyormuş icine uyku hapı eroin meroin fln ne varsa katıyor (uykuda bişey hissetmeyin diye) işte sonra uyuyup kalıyonuz adam sizi evinize götürüyor bobrek kanınızı neyinizi varsa alıyor bırakıyor biyere gidiyor adam siz kalkıp bi bakionuz böbrek möbrek yok!!!

arkadaşlarınızla mesafe olması her zaman iyidir...[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki:
[ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki:
ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ]
krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dralnu, 06 Temmuz 2004 19:02 tarihinde demiş ki:
bence katilacagi ilk paticik toplantisinda erutan in bobrekleri goturelim :p

kastın ne olm baa ? :D ayıpsın iste ciğerimi verem :D[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki:
krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

oooo bu tarz haberler ben ilkokuldayken de vardı, hep söyleniyo demekki.. mesela şöyle bir hikaye vardı, adamın biri çok şık bi partide süper bi hatunla tanışmış, sohbet ilerleyince evine gitmiş, sabah kalkınca ne görsün, çırılçıplak yan tarafta bi not: "Hemen hastaneye gitmessen ölüceksin 2 böbreğini de kaybettin.."[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Sosyal ağlarda paylaş

hyr kiinizin karışımı doğru hikaye..buz dolu küvette uyanıyor..not:çabuk hastaneye git böbreklerini kaybettin[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki:
ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

ondan gelmicem ben mangala siz yersiniz beni simdi orda :P pis yamyamlar[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

evet bole bir hikaye vardi iste kiz la muhabet evde biter sonra eleman kahramanimiz olan !! kendini kuvette bulur ancak oda ne hareket edemez cunki her tarafi buzlar icindedir ve yardim ister sonra anlasiilirki bobrekler meftadir yerinde dikis izleri esmektedir ....yani bu olaydan cikaracagimiz kuvet ve kiz arasindaki iliskiyi kurmak olmali ( mesaj acisindna sanki bri problem var ama nerde :D ))))
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...