Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Yuh bea bunlarıdamı duyacaktım... abi geçenlerde biri anlattıda şimdi aklıma geldi sizede anlatam dedim olay tevekkülden ibarettir :P yaw olay şuymuş şimdi bi adamla tanışıyormuşsunuz sonra muhabbeti ilerletiyormuş o adam işte aa baba nbr ya gel çay ısmarlayam sana diyormuş icine uyku hapı eroin meroin fln ne varsa katıyor (uykuda bişey hissetmeyin diye) işte sonra uyuyup kalıyonuz adam sizi evinize götürüyor bobrek kanınızı neyinizi varsa alıyor bırakıyor biyere gidiyor adam siz kalkıp bi bakionuz böbrek möbrek yok!!! arkadaşlarınızla mesafe olması her zaman iyidir...[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ben sasirmiyorum bunlara. belki 5 yil once olsa sasirirdim.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 bence katilacagi ilk paticik toplantisinda erutan in bobrekleri goturelim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 eet biliom oluo böle[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: Dralnu, 06 Temmuz 2004 19:02 tarihinde demiş ki: bence katilacagi ilk paticik toplantisinda erutan in bobrekleri goturelim :p kastın ne olm baa ? :D ayıpsın iste ciğerimi verem :D[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 dralnu +1 =)[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ÖÖöef be abi be iki gündür bu ne yaa.[signature][hline]Kido Süt ve Lahmacunları Damak zevkinize göre... MMMMm Nefissss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 oooo bu tarz haberler ben ilkokuldayken de vardı, hep söyleniyo demekki.. mesela şöyle bir hikaye vardı, adamın biri çok şık bi partide süper bi hatunla tanışmış, sohbet ilerleyince evine gitmiş, sabah kalkınca ne görsün, çırılçıplak yan tarafta bi not: "Hemen hastaneye gitmessen ölüceksin 2 böbreğini de kaybettin.."[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 o öle degildi buz dolu bi küvette uyanıyodu kuvetin icindede bi not var notta: "sakın kıpırdama ambulans geliyor"[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 hyr kiinizin karışımı doğru hikaye..buz dolu küvette uyanıyor..not:çabuk hastaneye git böbreklerini kaybettin[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Hahahah ben böyle aspragaz görmedim. Çayın içine eroin katkmak ROFL![signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 eroine çay katıyolarmıs bu sayede kafayı iyice cekemiyomussun sonra aptallasıyomussun falan sonra böbregini kalçanı bacanı araklıyolar fln[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Burun mafyası varmış yeni. Burnunu çalıyorlar.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: Dralnu, 06 Temmuz 2004 19:02 tarihinde demiş ki: bence katilacagi ilk paticik toplantisinda erutan in bobrekleri goturelim :p ehuehu mangal da iyi oluo yaw.[signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 buluşmaya qui'yi çagırın o keser biçer halleder işi :)[signature][hline]Nobody asked me so here's my advice to a young man or woman who's living this life in a world gone to Hell where nobody's safe Do not go quietly unto your grave Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ondan gelmicem ben mangala siz yersiniz beni simdi orda :P pis yamyamlar[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki: [ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki: ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ] krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 biz onu eğlence olsun diye yapıyoruz artık :p[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 evet bole bir hikaye vardi iste kiz la muhabet evde biter sonra eleman kahramanimiz olan !! kendini kuvette bulur ancak oda ne hareket edemez cunki her tarafi buzlar icindedir ve yardim ister sonra anlasiilirki bobrekler meftadir yerinde dikis izleri esmektedir ....yani bu olaydan cikaracagimiz kuvet ve kiz arasindaki iliskiyi kurmak olmali ( mesaj acisindna sanki bri problem var ama nerde :D )))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 daha gecen gun savas ay yazmıs yazısında teyzemde telefonal hemen uyardı her kızla muhattap olma gıtme evlerıne bak gaztede savas ay yazmıs bobreklerını alırlar falan fıye bende heheh hehe dıyıp gectım sakat ıs valla[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PlayBoy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Organ Mafyası kol gezio ortalıkta dikkat ![signature][hline]Durup Dü$unmek yetmiyor artık $eni i$tiyor her gece bu beden,kaçıp git$ek cok uzaklara $en ve ben...Yalancı $ahidimdir AY benim her gece denize vurur yakamoz ben a$kı $enle ya$ıyamazsam VAR$IN OLMASIN ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar