calimero Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Bir Türk öğretmenin Kürt köyünde bir yılını anlatan film bu cuma sinemalarda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Başarılı, izlemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 sinemada izleyemedim dvd si falan çıktı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Torrentlerde dvdripi var, yurtdışında olmasam sinemada bile izlenir, şu an izliyorum çok başarılı. dasda - Babanın adı ne ? - Muhtar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 izleyenlerdençok olumlu tepki aldığımdan orjinal almak istiyorum paraya kıyıp hemde katkı olur , olmadı önce indirip izler sonra alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Ya ben çok istiyorum ne zamandır bu filmi izlemek ama öğrendiğimde sinemalardan kalkmıştı ve nete düşmemişti daha. Şimdi düşmüş müdür acaba? Bilen var mı? Hmm torrent varmış ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 o değil de alttaki fragmanı güzel bir ayar vererek bitirmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 sırf zülküf için izlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Başarılıymış..izlenir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 torrentlerde nasıl var,muhteşem filme benzio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 http ve torrentler de var. çekicem sırası gelemedi bi türlü ama şu anda bile izleyebilirim. güzel film çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 4 yıldır kısa film ile uğraşmaktayım. 2 film çektim ve onlarca yapımda çalıştım. Uzun metraja atılmak için vaktimin daha olduğunu düşünüyorum. Fakat bu adamı izleyip altın kesim hakkında fikri olmadığını görünce, üstüne bu kadar rezil oyunculuk eklenince diyecek lafım yok yani. Politik olacağım diye böyle rezil iş çıkarmanın mantığı nedir? Yapılmayanı iğrenç yaptığı için kutlayan mantık peki nedir? Kendilerine teşekkür ediyorum. Sinema dünyasında yeni bir gider açtılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Oyunculara verecek bütçeleri kısıtlıymış idare edicen artık. Zülkif'in kontrat tuzluymuş sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Ahaha Zülkif, tatlı kerata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 ailen var mı? hayır. nasıl hayır lan sdfsdfs koptum orda izlemek lazım güzele benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 GEd said: Oyunculara verecek bütçeleri kısıtlıymış idare edicen artık. Zülkif'in kontrat tuzluymuş sadece. Zülküf için hiç bir endişe yok fakat. Fakat o öğretmen Emre Öğretmen. Eminim ki patideki en dandik fake hesap bile, daha iyi oyunculuk sergiliyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 filmi izledim ama verdiği mesajı anlayamadım, msj falan da vermiyorsa sadece trailerlerı izleseniz yeterli. ayrıca zülküf adam olur, iş var keretada. edit:tmm şimdi oturdu yeine ekişiyi okuyunca çaktım davayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 ya bazı filmleri eleştirmemek lazım bence,15 dk oldu başlayalı eğleniyorum izlerken şahsen,en azından hakikaten güneydoğudaki hali biraz gösteriyo bide adamın oyunculuğunu eleştirmişsinizde hani çok doğal duruyo bence konuşması falan gayet doğal,normal bi adam gibi yapmacık diil yani.ondan hoşuma gitti belkide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar