Ascahisien Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 39 um su an 40 olmak uzereyim , bu lvl a kadar blade geldim..blade hizli ama daha fazla dmg vermek istiyorum shield i cikarmadan..napmam lazim..Oski nin taktigini soylemeyin bana :)[hline]Ascahisien Lvl 38 Heroine.. Hib/Exc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Hero için en mantıklı spec 42 shield 50 Celtic Spear kalanı da parry.. tabii 6 veya 7 tam emin değilim blade taunt için gerekli.. Tamamen Shield Blade gidersen dmg veremezin dmg da yemezsin ama.. En iyisi 42 Shield ile slam edip sonra Spear ile dövmek..[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P] Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P] Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P] Currently in Progress Cleric Celine Excalibur | Albion / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Bende kastıımdan biliyorum(en cok oyanadıım ve en zevk aldıım chrdır kendisi) 50 Celtic Spear (damage icin) 42 Shield (Stun icin ) 6 blade ( lvl kasarken taunt icin) gerisi parry..[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 lol durlag ben ne yazmışım yukarı, tabi kopya çekip yazıyorsun dimi :P[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P] Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P] Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P] Currently in Progress Cleric Celine Excalibur | Albion / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Ama sen ne yapmıssın emin olmamıssın 6 mı 7 mi blade diye ben onu dikkat ettiysen emin olarak yazdım ..[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 lol ho$$t :)[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P] Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P] Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P] Currently in Progress Cleric Celine Excalibur | Albion / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 50 spear 42 shield 36 parry 6 blade yap. muhaha ya en ii spec bu işte. sen de gördün beni odin de bi kere 3 kişiden biri killed by Oski. daa napayım ki ben sana speari beğendirmek için allam ya :))[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar