Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ttnet kazığı


midye dolma

Öne çıkan mesajlar

2 ay önce falan TTnet'den aradılar, uzun süreli müşterimizsiniz size özel kapmanya var vs vs dediler. 8mbit bağlantı 2 yıllık mcafee antivirüs, web sitesi hizmeti, piyasa değeri 300 lira olan piyasadaki en iyi modemi verecez dediler. baya bir konuştuk kadınla, 15gb kotalı olduğunu söylemedi bana kendim keşfettim kadına sordum başka söylemedğiniz birşey var mı diye, bana modemimi sordu us robotics dedim o bana biz en iyi modemi verecez, piyasa değeri 300 lira dedi, baya muhabbet ettik kabul ettim 2 yıl taahhüt vererek. gel gör ki verdikleri modem pikatel airmax 104, piyasa değeri 80 lira falan dandik bir modem.

ben bu sözleşmeden çıkmaya çalışacağım ama biliyorum ki ayak diretecekler, beni arayan kadın beni bariz bir şekilde yanlış bilgilendirdi ve konuşma kayıtları da onlarda var. şimdi soruyorum ben elimdeki kozları nasıl oynamalıyım?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bi kere 15gb kotali oldugunu ogrendıgın an telı suratına kapatmalıydın ayrıca bildigim kadarıyla onlar iyi niyet gostermedıkce senın sozlesmeyı iptal etme gibi bi şansın yok,sozleşmedeki maddelerde yazıyordur zaten tek taraflı sozlesme iptali halinde 2 senelik parayı catır catır alcakları,sende buna imza attıgına gore yapacak bisey yok,kusura bakmada hata sende bence,cünkü:

-sozlesme yapmadan vereceklerı modemın markasını sorman gerekirdi,piyasa degeri 80 ytl olsa bile,biz 300 ytl ye satıyoruz,digerlerinin ne kadara sattıgı önemli değil diyebilirler.

-ayrıca ttnetten baska quiknet(heryerde yok),biri adsl 2+ kampanyaları falam var onlara baksaydın en olmadı superonline ın adsl kampanyasından alsan daha iyi olurmus.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

15gb kota olduğunu öğrendiğimde vazgeçmedim çünkü ben 1 ayda 15gb download yapmıyorum. modemin markasını sormadım çünkü söylese de anlamayacaktım, o benimkini sordu ben söyledim ama yine benimkinden iyi olduğunu söyledi. modem elime geçtikten sonra araştırdım ve benimkinin daha iyi onun ise dandik olduğunu öğrendim. kadınla baya bir konuşmuştuk ben anlayacağım şeyleri sordum hatta şüpheci davrandım, bir kıllık var gibi dedim o da ısrarla beni temin etti. modem için piyasa değeri 300 lira dedi piyasadaki en iyi modem dedi.

bu adamlar geri adım atmazsa ben de desem vermiyorum paranızı, vermesem mesela ne olur?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...