ChemistryIsMyDestiny Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Arkadaşlar evde ramen hazırlamak istiyorum. Lütfen Marketten Ramen alınır kaynar su dökülür yapılır yazmayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 bakkaldan ramen alınır kaynar suyun içine dökülür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Bakkaldan su alınır kaynar ramenin üstüne dökülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 ramen yapmak zor bişey değil ki. sebzeleri kaynat, içine noodle ı ekle soya sosu dök al sana ramen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 japon forumunda şöyle birşey buldum. Aslında ramen ucu açık bir tarif. Bir japon arkadaşın gösterdiği gibi yapıyordum. Ama kendim bir şeyler de ekledim. Özellikle animelerde ve filmlerde gördüklerimi de kopyaladım. Biraz olsun yemek yapmayı bilen herkes için çocuk oyuncağı. Bir paket ramen eriştesini tavuk bulyonlu suda ve geniş bir tencerede haşlıyoruz (göz kararı yaptığım için ölçü vermiyorum ama ramen şehriyeleri suyun içinde iyice gömülecek) Ayrı bir tavada isteğe göre tavuk veya kuşbaşı et (hatta tüketiyorsanız domuz eti) pırasa, havuç, turp gibi sebzelerle kızartıyoruz (sıvı yağda). Sizin için en uygun et soteyi de hazırlayabilirsiniz. Etler iyice pişip sebzeler ölünce ateşten alıyoruz. (etlerin üzerine kekik iyi gidiyor) Biraz soya sosuyla birlikte, yumuşamaya başlayan şehriyelerin olduğu tencereye hepsini boşaltıyoruz. (ben sebze bulyon da kullanıyorum) Bir süre birlikte kaynadıktan sonra derin çukur kaselere çorbası ve kendisini aynı anda servis ediyoruz. (süre olayını tadına bakarak ayarlıyorum zaten çok kolay fakat ateşin altını çok açmamak en iyisi) Malzemeleri değiştirmek sizin elinizde. Kaplara aldıktan sonra biber, baharat, domates ... vs ile süsleyebilirsiniz. :orbasına ekstradan malzeme katabilirsiiz ama asla hazır çorba denemeyin. Ramenin en sevdiğim yönü bu. Bir gün balıklı diğer gün tavuklu, mantarlı ve sebzeli hatta hepsi karışık yapıp afiyetle yiyorum (mısır, yeşil soğan, wasabi, soya sosu, yeşil biber... bunlar yemeğinizi mükemmelleştirebilecek alternatifler) Bu arada benim kullandığım ramen eriştesi yumurtalı olduğu için gerek duymuyorum ama eğer isterseniz kaynayan ramenin üzerine diğer malzemeleri koymadan önce yumurta kırabilirsiniz (evet suya). Bu şehriyeyi makarna reyonlarında bulabilirsiniz. İçini iyi kontrol edin. Ambalajı şeffaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChemistryIsMyDestiny Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 saolun arkadaşlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 ben bişiler yaptım :P tuto olarak yazıcam sanırsam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ne diye geçio bu ramen raflarda?hangi marketlerde bulabilioruz? küçük çaplı süper marketlere baktımda yok karfur tansaş fln mı bakmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ramen dediğin şey bildiğin makarna lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 makarnanın sulusu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 erişte işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 erişte deyince 30 kuruş ramen deyince 3 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 eriştenin susuz yapılanıda var lan ne gereksiz bişeydir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 erişte=ucuz dandik yemek ramen=şekilli capon yemeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 nimete dandik deme çapılırsın zındık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 o dandik dediğin yemeği bulamayanlar var senin haberin var mı çocuk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 PARDON BABS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 aha TEMAcı geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Marty said: PARDON BABS rüzgar dalı affetmemiş çünki dal rüzgarı kırmamış bi kere erişteye karşı saygılı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 tüm eriştelerden özür diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 bi daha bi erişte görürsem öpüp başıma koycam yemeden önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 erişteler candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ben yapıyorum cok şahane oluyo. hemde super oluyo bole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 fede said: erişte deyince 30 kuruş ramen deyince 3 lira erişteyle ne alakası var ya, ozaman fiyonk makarnayla fettucine aynı şey. yapılış ve hazırlanış usulü farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 ramen ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar