Kyaltie Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Gnome Death Knight'im var Night Elf'e çevirmek istiyorum böyle bir şey mümkün mü ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 eklenmedi daha mumkun degil su anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kucuktim Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Bu eklenecek bildigim kadarı ile ama faction change göre cok daha uzun bir kodlama degisikligi vs gerektiren bir durum oldugundan daha uygulanmasına cok var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 para için her şeyi yaparlar ilerde zaten binlerce insan var ırk değiştirmek isteyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Irk değişimi zaten var oyunda. Yani Horde > Alliance yada Alliance > Horde. Aynı şeyden bahsediyoruz değilmi ? Benim kastetmek istediğim Race değişimi yani mesela Gnome > Night Elf v.b. zaten cevabımı aldım çok teşekkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Kyaltie said: Irk değişimi zaten var oyunda. Yani Horde > Alliance yada Alliance > Horde. Aynı şeyden bahsediyoruz değilmi ? Benim kastetmek istediğim Race değişimi yani mesela Gnome > Night Elf v.b. zaten cevabımı aldım çok teşekkür ediyorum. faction degisikliği o gnome u undead-tauren-troll-orc-bloodelf yapabilirsin ama night elf yapamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Peki charı horde yapsam ? Sonra da humana çevirsem bu dediğinin tersi oluyormu ? Mesela charı Blood Elf yaptım horde olarak. Tekrar human tarafına geçince direk gnome'mu olucam yoksa race seçeneklerim varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Şuan yok race seçeneği. Direk eski race geri geliyor. Ama yakında ekliyecekler diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Kyaltie said: Irk değişimi zaten var oyunda. Yani Horde > Alliance yada Alliance > Horde. Aynı şeyden bahsediyoruz değilmi ? Benim kastetmek istediğim Race değişimi yani mesela Gnome > Night Elf v.b. zaten cevabımı aldım çok teşekkür ediyorum.Race in türkçesi Irk abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 hayır abi YARIŞ ! das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Mortis said: hayır abi YARIŞ ! dasabi iki gıdım karizmam vardı onu da 5 paralık ettin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Kyaltie said: Peki charı horde yapsam ? Sonra da humana çevirsem bu dediğinin tersi oluyormu ? Mesela charı Blood Elf yaptım horde olarak. Tekrar human tarafına geçince direk gnome'mu olucam yoksa race seçeneklerim varmı ? Bu şekilde yapabilirsin ama 1 ay beklemen gerekiyor ikinci değiştirme için. En baştan bi insan neden gnome dk açarki :D Gnomeların kökü kurutulmalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Çok lazım race change, belf mage oynamak o kadar salakça geliyor ki şu an, go go undead olsam şu an rating direk 200 yükselir. RMP için en iyi ırk kombinasyonu zaten UD, UD ve... UD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 VashTheStampede said: Kyaltie said: Peki charı horde yapsam ? Sonra da humana çevirsem bu dediğinin tersi oluyormu ? Mesela charı Blood Elf yaptım horde olarak. Tekrar human tarafına geçince direk gnome'mu olucam yoksa race seçeneklerim varmı ? Bu şekilde yapabilirsin ama 1 ay beklemen gerekiyor ikinci değiştirme için. En baştan bi insan neden gnome dk açarki :D Gnomeların kökü kurutulmalı! Baştan çok şeker görünüyorlardı açarken düşünmüştüm öyle işte ama artık sarmıyor pek ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Race Change kullanımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Racial Change : Will of the Forsaken now shares a 45 sec cooldown with other similar effects. Şahsen BE lockumu UD yapıcaktım vazgeçmeme sebep oldu. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar