Kyaltie Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Gnome Death Knight'im var Night Elf'e çevirmek istiyorum böyle bir şey mümkün mü ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
kucuktim Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Bu eklenecek bildigim kadarı ile ama faction change göre cok daha uzun bir kodlama degisikligi vs gerektiren bir durum oldugundan daha uygulanmasına cok var.
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 para için her şeyi yaparlar ilerde zaten binlerce insan var ırk değiştirmek isteyen
Kyaltie Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Irk değişimi zaten var oyunda. Yani Horde > Alliance yada Alliance > Horde. Aynı şeyden bahsediyoruz değilmi ? Benim kastetmek istediğim Race değişimi yani mesela Gnome > Night Elf v.b. zaten cevabımı aldım çok teşekkür ediyorum.
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Kyaltie said: Irk değişimi zaten var oyunda. Yani Horde > Alliance yada Alliance > Horde. Aynı şeyden bahsediyoruz değilmi ? Benim kastetmek istediğim Race değişimi yani mesela Gnome > Night Elf v.b. zaten cevabımı aldım çok teşekkür ediyorum. faction degisikliği o gnome u undead-tauren-troll-orc-bloodelf yapabilirsin ama night elf yapamazsın
Kyaltie Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Peki charı horde yapsam ? Sonra da humana çevirsem bu dediğinin tersi oluyormu ? Mesela charı Blood Elf yaptım horde olarak. Tekrar human tarafına geçince direk gnome'mu olucam yoksa race seçeneklerim varmı ?
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Şuan yok race seçeneği. Direk eski race geri geliyor. Ama yakında ekliyecekler diye biliyorum.
kgns Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Kyaltie said: Irk değişimi zaten var oyunda. Yani Horde > Alliance yada Alliance > Horde. Aynı şeyden bahsediyoruz değilmi ? Benim kastetmek istediğim Race değişimi yani mesela Gnome > Night Elf v.b. zaten cevabımı aldım çok teşekkür ediyorum.Race in türkçesi Irk abi..
kgns Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Mortis said: hayır abi YARIŞ ! dasabi iki gıdım karizmam vardı onu da 5 paralık ettin :(
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Kyaltie said: Peki charı horde yapsam ? Sonra da humana çevirsem bu dediğinin tersi oluyormu ? Mesela charı Blood Elf yaptım horde olarak. Tekrar human tarafına geçince direk gnome'mu olucam yoksa race seçeneklerim varmı ? Bu şekilde yapabilirsin ama 1 ay beklemen gerekiyor ikinci değiştirme için. En baştan bi insan neden gnome dk açarki :D Gnomeların kökü kurutulmalı!
Phae Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Çok lazım race change, belf mage oynamak o kadar salakça geliyor ki şu an, go go undead olsam şu an rating direk 200 yükselir. RMP için en iyi ırk kombinasyonu zaten UD, UD ve... UD!
Kyaltie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 VashTheStampede said: Kyaltie said: Peki charı horde yapsam ? Sonra da humana çevirsem bu dediğinin tersi oluyormu ? Mesela charı Blood Elf yaptım horde olarak. Tekrar human tarafına geçince direk gnome'mu olucam yoksa race seçeneklerim varmı ? Bu şekilde yapabilirsin ama 1 ay beklemen gerekiyor ikinci değiştirme için. En baştan bi insan neden gnome dk açarki :D Gnomeların kökü kurutulmalı! Baştan çok şeker görünüyorlardı açarken düşünmüştüm öyle işte ama artık sarmıyor pek ya :)
bloodjackal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Racial Change : Will of the Forsaken now shares a 45 sec cooldown with other similar effects. Şahsen BE lockumu UD yapıcaktım vazgeçmeme sebep oldu. (td)
Öne çıkan mesajlar