Salieri Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 ayrılık çok kötü şey be kardeşim..bu kadar mı koyar bi insana..dile kolay 3 ay =([signature][hline]I'm For ReaL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 sayılı gün çabuk geçer 90 gün-cük..[signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki: ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem... utanıyorum ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 3 ay en kı ya[signature][hline]''Bacaklarından akacak oluk oluk Doğmamış milyonlarca çocuklarım" Teoman'nın Düş Atlı Parçasından Bi Söz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 1.5 ay bana zor geliyor. Cinayet çıkartmayın şurada.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Ne ayriligi bu? Okul mu? Sevgili mi? Anlamadim valla...[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Bu bölümde canına tak eden salieri yollara düşer ve kayıp sevgilisini aramaya başlar.. Kendisi sevgilisinin sadece Bursa'dan bahsettiğini hatırlar. Bu sırada yolda giderkene..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- [Bu mesaj MeSh tarafından 04 Temmuz 2004 18:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 5 gün ayrı kaldım sinirlerim bozuldu, 4 ay ayrı kalsam ne olur düşünemiyorum bile.[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Aşk ve pilav böceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Ya ben yazın hiç özlemezdim. 2-3 ay sonra herkesi yerli yerinde bulabileceğimi bilirdim çünkü. Moralini bozmak istemem ama lise biter bitmez ilk günden özledim, bir daha o kişilerle okul ortamı olmayacak diye.[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 said: Salieri, 04 Temmuz 2004 15:48 tarihinde demiş ki: ayrılık çok kötü şey be kardeşim..bu kadar mı koyar bi insana..dile kolay 3 ay =( bendensin be kardeşim :( . özlem insanın içini kavuruyor :([signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 abi kız bugun 4 günlüğüne yazlığa gitti boşlukta hissediyom kendimi yapçak bişi bulamıyom.bereket akşamları içiyoz yoksa çekilmez.ah perşembe ah bi gelsen[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 ehhe hikayeniz çok hoş ama ilgisi yok olaylarla çok karışık.. kızın istanbulda bi annesi var akraba olarak o ankarda ev tutunca burada tek başına kalamadı başka bi tatil yerine anneannesinin yanına gitti ve 3 ay orda kalıcak sonra ztn üni. var gelmek zorunda.. anlıcağınız 3 ay içinde 3 4 defa görüşebilcez.. 3 ay bişi mi dienler olmuş?öle bişi ki ben ondan ayrı 15dk geçirsem deli gibi özlüorm!!ve şu an kafayı yemiş durumdaym kalkıp gidiorm bi hafta içinde..allah kimseye vermesin![signature][hline]I'm For ReaL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 siz 1 günde özlüyorsunuz da biz yalnızlar ne yapalım.. Eh bakıyorsun şöyle bir .. Özleyecek hatun yok.. Olsun başın dik yürüyorsun[signature][hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! Countless times I trusted you!! [b]Bitse de gitsek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Ulan şaka maka hatunla tatile gitçektim yalan oldu be Delirecem .. Neyse Bodrum'a akacam ben çok sıkıldım[signature][hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! Countless times I trusted you!! [b]Bitse de gitsek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 ben yalnızken böle acılar çekmiodm boşver sen praw..[signature][hline]I'm For ReaL [Bu mesaj Salieri tarafından 05 Temmuz 2004 01:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 said: fizban, 05 Temmuz 2004 01:12 tarihinde demiş ki: ehu salieri ben de senin durumundayım ama gelip foruma ağlıyor muyum ? yoo. hem öyle telefonla fazla konuşma. 9 basamaklı telefon faturaları hiç hoş olmuyor :) ağlamıorm derdimi paylaşınca rahatlıorm eğer rahatsız ettiysem özür dilerim.. ceppartner var sorun olmuyo..[signature][hline]I'm For ReaL [Bu mesaj Salieri tarafından 05 Temmuz 2004 01:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 of susun a.k yaa olmaz öle şey sizin bildiğiniz kızlara benzemez çok kesin konuşmiimde..[signature][hline]I'm For ReaL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 abi belli olmaz gene de sen sağlam tut olayı[signature][hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! Countless times I trusted you!! [b]Bitse de gitsek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 sağlam tutmaya çalışıorm ama kız aşırı ilgidende bıkar sonuçta her dk arıyıp napıosn kimlesin nerdesn desem bıkar bi süre sonra dengede tuttuuma inanıorm..saol![signature][hline]I'm For ReaL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 3 ay harbi az deil yazlık yer kaparlar.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Kalbine incek adamın. Ama haksızda değil.[signature][hline]Günün Kelamları - 2 kontakt, Solüsyon, muktedir, muhtelif Kız: Raziye Oğlan: Niyazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 güvenin kızlara biraz,bişey olmaz=)[signature][hline]we are the youth of the nation TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL Zlorwf'u çok seviyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 hayatta güvenmem mümkün diil[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 bence ne olur ne olmaz dikkatli olsun[signature][hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! Countless times I trusted you!! [b]Bitse de gitsek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 her kıza güvenilmez..ben güveniyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Kız arkadaşınız tatile siz olmadan gitmişse yapılacak en büyük yanlışlık onu ziyarete gitmektir. Zira yüksek ihtimalle yaşadığı yaz macerasının ortasında basarsınız ve yaz bitince size dönecekken olayı dönülmez bir noktaya sürüklersiniz. Ama o sizi aldatmaz zaten değil mi... Daha önce yaz güneşi altında ve gece diskolarda hiç bir kız içip içip sevgilisini aldatmamıştır, sizin ki niye öyle bir şey yapsın ki. Hem zaten sizin ki dünyanın en özel ve size sadık insanı değil mi, tabe tabee...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar