Nessarien Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Neden birkaç saat önce barış için gelen national geographicden çıkmaların atatürke küfür ederek tezahürat tutmasına forumumuzun demokratik kürt sevicileri yorum yapmamış diye meraklanıp konu açayım dedim. /discuss PS: bu kezde banlanırsam bu kürtler yüzünden cidden bombalayacağım sağı solu en kibar şekilde konuyu açtım fazlasına milletime olan saygım engen oluyor sahip olmayanlar anlayamaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Olay ne açıklasan ve kaynak versen de bilgilensek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Tvde izlediğiniz üzere barış için gelen national geographicden çıkmalar canlı yayın esnasında (ki bu büyük bir kalabalık..) toplu halde s... atatürk diye tempo tuttular ve kanalların hepsi birden reklama girdiler ya da sesi yayından aldılar. Haber sitelerine bakınıyorum ama bulamıyorum ama bu da yeterince iyi bir kaynak sayılır. http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=bar%C4%B1%C5%9F+i%C3%A7in+geldik+deyip+atat%C3%BCrk%27e+k%C3%BCfretmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 National geographic'ten çıkmalar nedir abi ben de sandım ki national geographic dünya barışı için bir tur başlatmış falan gelip Atatürk'e laf etmişler. :D Sürpiz değil yani terörist lowlifeların böyle şeyler söylemeleri, muhattap alanların görüşlerinden de pek farklı değildir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Güzel bir kalıp ama dimi kulağa kart kurttan daha iyi geliyor diye onu kullanıyorum. Klasik ''Fevri olay.'' yanıtını bekliyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Münferit demelerini bekliyorsun sanırım ama artık bunu diyemezler.Çünkü bu olay devlet politikasıymış ve planıymış. Pkk ile gizli anlaşma sonucu bu grupların geldiğini bizzat iç işleri bakanı Atalay söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Strike Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Şimdi bu insan kılıklılara sövünce (zamanında faşolar tarafından kovalanan ben) milliyetçi oluyorum,bu çapulcu sürüsü de demokrasi kahramnı oluyor öle mi?Hangi demokrasi bilader?Demokrasi insan içindir,insan kılığında dolaşan çapulculara değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Ermenistan 2 yapmaya çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 demokratik olarak fikir beyan etmişler. demokrasi... barış... kardeşlik... açılım... uzay eriği... yersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 ben de national geographic society ile ilgili sandım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 kürtler yüzünden mi banlanıyosun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 internete düşmedi mi video filan merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 uzay eriği kilo kaça ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Bunu bile savunacak birleri çıkacağına inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 cahil insanlardan başka bişey beklenmez şimdi sorsan onlara zafer kazandılar sanırlar oysaki dağda gezip teröristlik yapmak onlar için sosyal bi activite gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 ekşisözlükte çıkmış bir tip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Yalnız başlığı okuyup okuyup gülüyorum aahhahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 atatürke küfür eden bu ülkenin vatandaşıysa işte ozaman kurtuluş savaşında ataları kurtulamamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Naapsın adam okul görmemiş,tarih bilmemiş,her türlü manupülasyona açık, "Atatürk'e (ki kendisi şu topraklarda emparyalizme tokat atabilmiş ender kişilerdendir) hakaret ederek demokratik olunuyor" diye söylemiş birileri bunlar da inanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 şerefsizler... ya bunların barış falan istediği yok zaten bunların istediğinin ne olduğunu askerimiz çok güzel biliyor dağda yakaladıkları yerde de verecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 adamlar modaya uymuş Atatürk'e küfretmek prim yapıyor bu zamanlar, dincilerle pkk barış yapıyor işte, ne şaşıyorsunuz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 sg-1 dinciler derken dini siyasi olarak kullananlar mı demek istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 siyaset dincileri, evet güzel oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 ama onlarda ayrılıyor içlerinden ki eğer dahilse sadece akp açılım yapıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 bütün dinci basın şakşaklıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar