Revenge Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 pes2009'dan en büyük farkı 2-3 maç yaptıktan sonra feci bayıyor olması.2vs2 oynamanız da asla tavsiye edilmez,çarşamba pazarı gibi kimin elin kimin cebinde belli olmuyor.Menüyle,müzikle,grafikle kurtarırız paçayı demişler ama yok arkadaşım olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 yıl 2010 ve spiker hala çok kötü. japonca spiker dosyasını bi yerden bulsak indirecem şerefsizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 winning 5 e geri donu$ yapalim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 iss en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 harbi bu ne bicim spiker ya. bi de artik direkt pas veremiyo muyuz nedir? once kontrol etmek mi gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 orjinal olmadan netten atabiliyo muyuz bu arada? (-8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 hamachi <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 sirf denemek icin gamepad bile aldim aq, ama iyice zorla$mi$ adam gecmek calim atmak felan. ille etoo larla mi oynamak lazim aga bu ne. hamachide bi lig yapsak mi $oyle, gelen olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 hamachi yi kullanmayı ööretenin kırk yıl kölesi olurum lan. gelirim ayrıca lig kurulursa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 ben gelirim her türlü. yeterli sayı olursa yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 hamachiye gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 deneyelim biriyle, ben de kurdum hamachi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 ya millet oynuyor ben bulamadım oyunda girmeyi. online a giriyorum testing diyor fail oluyor. patch 1.1 ile mi geliyor acaba lan olayı onun da şeysi yok piyasada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Aslında bende oynamak istiyorum da gamepad lazım sevmiyorum klavyeden rahat hareket edemiyorum.alayım pazar günü bi tane de gamepad sonra gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 ya i$in kotu tarafi 1 e 1 ps3 joystick i yok pc icin. ben logitech in dual action unun aldim. i$ yapar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Ya bişey sorucam bu master ligde ben niye transfer yapamıyorum sinirim bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Esh said: ya i$in kotu tarafi 1 e 1 ps3 joystick i yok pc icin. ben logitech in dual action unun aldim. i$ yapar gibi.rumblepad IIyi ps3 sixaxis/dual shocktan daha çok seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Penaltı atmak imkansız hale gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 tam 90a çakıyorum her seferinde hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Bikamelecınd modu bayık olmus gene takımdaki herkesin ortalaması 70 falan sen basla 59 la hak mı lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 abi çok pahalı oyun )= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Abilify said: Bikamelecınd modu bayık olmus gene takımdaki herkesin ortalaması 70 falan sen basla 59 la hak mı lan? yok ya o normal. 17 yaşında başladığın için çabuk gelişiyo da, yapay zeka sucks resmen. sanki macro yazmışlar (zaten öyle de) adamlar fix aynı hareketleri yapıyolar deli oldum. yani defansta top hep aynı şekilde çevriliyo. sonra baskı yaparsan hep aynı şekilde tepki veriyolar. 20-25 maç dayanabildim kapadım BaL modunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Evet birde o var her maç aynı hep aynı maçı yapıyorsun sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 la lig fln varsa girerim bende, hamachi ile oynanabiliyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deeper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 fifa 10 mu bu mu ya ps3te ikisini de oynadım bi türlü karar veremedim !? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar