barbu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 çok çok ilginç bir sorun var uzun süredir. msn sign in oldugumda ya da biri ile konusma penceresi actigimda, veya mesela smiley tabını actigimda filan takılıyor. kısaca msn ile ilgili bir sey yaptıgımda yanıt vermiyor diye takılıp kalıyor, bir sure bekleyince gene aciliyor ama gene mesela pencereler arasında gectigimde filan takiliyo ya da baska bisi yaptıgımda. wall of text olcak gibi ama biraz daha rahat okunması icin cabalıyacam. oncelikle msn son sürüm. formattan once de onceki surumler vardı. gene aynı sorun vardı. bilgisayarım windows 7 ultimate 64bit. (beta filan değil) msni fazlasıyla rahat kaldırabilecek kadar hızlı. 4gb ram filan var islemci c2duo 3ghz filan. yeni fotmatladım dün ve temiz bilgisayarla bile aynı sorunları yasadım. bütün driverları guncelledim. (hatta ses kartınınkini bile o derece kafayı yedim) simdi isin daha ilginc noktalarına gelelim. oda arkadasım da windows 7 kullanıyor hatta beta sürümü var onda ama herhangi bir takılma sorunu yasamıyor. sorun internette olsa o da yasardı. benim odamdaki giriste olsa gecen sene baska odadaydım ve gene bu sorun vardı. benim msn hesabımda sorun var mı diye kontrol ettim. ama hangi hesap ile girersem gireyim aynı donma oluyor. acaba 64bit ile alakalı mı diye düşündüm ama gene 64bit windows 7 kullanan arkadaslarımda boyle bir sorun yok. internet hızımda fena degil. bazen yavaslama oluyor ama o benden kaynaklı degil. kafayı yemek uzereyim. boyle bir sorunla karsılasıp cozebilen varsa sevinirim. bütün google ı aradım. yapmadıgım kalmadı ama cozum bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 bende win 7 enterprise 64 bit kullanıyorum ama bahsettiğin gibi bi problem olmadı bende şu ana kadar. nerden kurdun messengerı? windows live essentials kurulu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 normal sekilde sitesine girip kurdum iste. downloader ile. yok mu bilen ya. okumamıssınızdır kesin siz. okuyun iki saniye lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar