ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Okan Bayülgen'in bu sene üç koldan gelen atağının üçüncü parçası muhabbet kralı. saat 1 gibi başladı, konu uyuşturucu idi, sonra değişti sanırım ben takip etmiyorken. saat 03.36, hala devam ediyor program. buradan da seyredebilirsiniz: http://www.kanald.com.tr/Canli/player.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 "Ben ajanstayken arkadaşımın çöpünden jpeg aldım" - Kaan Sezyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 yazık lan o adama :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 allah karetsin şu rezzan kiraz denilen insanı çıkardı ve dinletiyor ya 2 saattir. okan sana çok pis laflar hazırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar