Flassh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 kendi sistemimi bozdum yeni almam lzm 2+1 3+1 nese haltsa farkmaz iyi sesi versin yeter metal dinlerim film izlerim ihtiyacımı karsılasın yeter bütçe;100 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Aa harbi bana da lazım öyle bi şey. 4.1 ayı gibi yer kaplıyo, yok mu şöle aşaa yukarı bi 4.1 kadar iyi ses veren 2.1 falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelofdeath Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 creative SBS ev-ofis için gayet mantıklı ve fiyat/performans oranı yüksek bi seçim olur. nasılsa sesi sonuna kadar açmanızın çok imkanı yok (malum komşular falan) ama 4 yıllık tecrübem sonucunda derim ki sbs ile %50 ses bile evi sallamaya yeter ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 creative almam şuan creative var sol hoparlöru cızırtı yapıyor diye kablosunu kestim şimdide subwoofer ı cızırtı yapmaya başladı deli oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 logi x230 alıyorum yarın % 90 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Kojiroh said: Aa harbi bana da lazım öyle bi şey. 4.1 ayı gibi yer kaplıyo, yok mu şöle aşaa yukarı bi 4.1 kadar iyi ses veren 2.1 falan? arkadaki hoparlörleri kesiver olmaz mı? logitech iyidir ama bendeki logitech x340 (340 mıydı emin olamadım) biraz yüksek seviyede bas verdiğinde gene logitech marka olan klavyemin tuşları titriyor; uyuz oluyorum :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Logitech x230 iyidir. Aynı fiyat seviyesinde olan Philips MMS430'dan uzak dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 x230 aldım mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar