HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 bir adet printer alacağım ama nelere dikkat etmek gerek hangi marka sorunsuzdur bilmiyorum. özellik bakımından şunlar lazım renkli çıktı fotokopi scanner sonra wirelessliler falan oluyo gerçi bunların fiyatları pahalı baya ama önerir misiniz? mesela komşumun vardı bi hp modeli deli gibi kağıt eziyodu ve en az haftada bir driverını silip yüklemek zorunda kalıyodum, bu modellerde mi sorun oluyo yoksa başka nedeni mi var? ev için lazım fiyatıda aşırıya kaçmazsa iyi olur. tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 all in one hp var bizde faks fotokopi scanner iyiydi yani. ama modelini unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 canon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Samsung CLX-3170, gayet memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 çok pahalı beni fazlasıyla aşıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Fiyat aralığı iyi olabilirdi sanki? HP Photosmart All-in-One serisi istediklerini karşılıyor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 bu özelliklerde yazıcıların fiyatlarını bilmediğimden kesin bir fiyat aralığı veremedim daha öncedende hiç yazıcı satın almışlığım yok. ama şöyle söylim kalkıp 1 milyarda veremem 200tl 250tl max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 70 liraya epson aldım. şuan 100 den fazla fiyatı. yanına 70 liraya dolan kartuş ve mürekkeplerini aldım. bunları 2 yıl önce yaptım memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Teknosa'dan kart çıkarttır, bazen denk geliyor %20 indirim yaptıkları oluyor. All-in-One'lar ortalama 200-250ye falan iniyor. Hatta biz bizdeki wireless'lı falan olanı 250ye mi ne almıştık. Tek sorun içinde gelen ilk kartuşların gayet ufak olması ve 1 hafta bile dayanmaması :) Sonra gidip paşa paşa 70 lira daha verip bir çift kartuş alınca durum özetlenmiş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 2 model buldum canon ve hp markaları linkte vereyim hatta canon'un http://www.vatanbilgisayar.com/canon-mp-620-pixma-mp-620-inkjet-yazici,-tarayici,-fotokopi/productdetails.aspx?I_ID=38842 hp'nin ki http://www.vatanbilgisayar.com/hp-q8380b-photosmart-c4780-yazici,-tarayici,-fotokopi/productdetails.aspx?I_ID=40690 kartuşları hakkında bilgi bulamadım ama tekrar doldurulabilen kartuşları mı kullanıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 canon un (m130 muydu neydi hatırlamıyorum) modelleri var. hayvani çözünürlüklerde basıyo ve full kartuş geliyo bütün kartuşlar. 140 tl falandı geçen sordum. fotoğraf basabiliyosun falan güzel özellikleri var. kağıt besleyicili scannerları çift taraflı taraması olan 250 üstüydü ama yanlış hatırlamıyosam. Süper alet elime para geçsin hemen alıcam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 bende hp officejet pro L7580 var çok da memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 canon pixma mp 620 aldım vatan'dan internette 205 tl yazmasına rağmen 180 küsür tuttu. kdv indirimini devam ettiriyolarmış tüm ürünlerde %18 indirim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 kablosuz mu? bir de kartuşları çipli miymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 kablosuz, kartuşları çipli galiba üstünde küçük bir çip var yerleştirince kırmızı ışık yanıyo, çipliden kasıt buysa. 5 tane kartuş ile geliyor 1 tanede siyah hediye ettiler.kartuşunun fiyatıda 10€ muş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 çiplerin tanesi 5 lira zaten np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 piyasadakı en begendigim hp nin var bi tane aldım teknosadan 89 liraya beyaz 109 liraya siyahı war memnunum kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 yaw bi tane de ben alayım aslında.. aklımı çeldi model Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 anca vaktim oldu da gidip alabildim daha kurulum bilmem ne kısmındayım yok olay o değil, şudur. alet kolay bulunmyor, bulunduğu yere gidecek vakit de bende bulunmuyor. birebir görmeden aldım. net'ten bir siteden ebatlara baktım. dedim ki, kütüphane içindeki genişliğe sığar.. NAH SIĞAR! netten okuduğum 32x40bilmemkaç ebat neredeyse 37-38 cm var.. sarkıyordu kütüphaneden dışarıya! kolon, masa üstünde ne varsa falan kaydırıp geçici bir açtık kendine.. şimdi de right hoparlörüm tabiri caizse MR'den AMC'ye kayıverdi, gol pozisyonu kovalıyor! masaya printer için yeni bi ek yapmam gerekecek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 hayirli olsun, bende daha yerini ayarlamadim aldigimda acil lazim oldugundan kurdum direk odada ki bos komidinin ustune. bu arada oto resetlemeli kolay dolum kartuslari cikali 2-3 ay olmus, bunlar ciktigina gore mutlaka dolduran yerlerde vardir h.sonu ogrenirim buyuk ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 hp tek geçerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 canon mp 480 aldım memnunum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar