Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

all in one yazıcı tavsiyesi

HaciYatmaz

Öne çıkan mesajlar

bir adet printer alacağım ama nelere dikkat etmek gerek hangi marka sorunsuzdur bilmiyorum.

özellik bakımından şunlar lazım
renkli çıktı
fotokopi
scanner
sonra
wirelessliler falan oluyo gerçi bunların fiyatları pahalı baya ama önerir misiniz?

mesela komşumun vardı bi hp modeli deli gibi kağıt eziyodu ve en az haftada bir driverını silip yüklemek zorunda kalıyodum, bu modellerde mi sorun oluyo yoksa başka nedeni mi var?

ev için lazım fiyatıda aşırıya kaçmazsa iyi olur. tavsiyelerinizi bekliyorum
teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

Teknosa'dan kart çıkarttır, bazen denk geliyor %20 indirim yaptıkları oluyor. All-in-One'lar ortalama 200-250ye falan iniyor. Hatta biz bizdeki wireless'lı falan olanı 250ye mi ne almıştık. Tek sorun içinde gelen ilk kartuşların gayet ufak olması ve 1 hafta bile dayanmaması :) Sonra gidip paşa paşa 70 lira daha verip bir çift kartuş alınca durum özetlenmiş oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

2 model buldum canon ve hp markaları

linkte vereyim hatta

canon'un
http://www.vatanbilgisayar.com/canon-mp-620-pixma-mp-620-inkjet-yazici,-tarayici,-fotokopi/productdetails.aspx?I_ID=38842

hp'nin ki
http://www.vatanbilgisayar.com/hp-q8380b-photosmart-c4780-yazici,-tarayici,-fotokopi/productdetails.aspx?I_ID=40690

kartuşları hakkında bilgi bulamadım ama tekrar doldurulabilen kartuşları mı kullanıyo
Sosyal ağlarda paylaş

canon un (m130 muydu neydi hatırlamıyorum) modelleri var. hayvani çözünürlüklerde basıyo ve full kartuş geliyo bütün kartuşlar. 140 tl falandı geçen sordum. fotoğraf basabiliyosun falan güzel özellikleri var. kağıt besleyicili scannerları çift taraflı taraması olan 250 üstüydü ama yanlış hatırlamıyosam. Süper alet elime para geçsin hemen alıcam...
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
anca vaktim oldu da gidip alabildim

daha kurulum bilmem ne kısmındayım yok olay o değil, şudur. alet kolay bulunmyor, bulunduğu yere gidecek vakit de bende bulunmuyor. birebir görmeden aldım. net'ten bir siteden ebatlara baktım. dedim ki, kütüphane içindeki genişliğe sığar..

NAH SIĞAR! netten okuduğum 32x40bilmemkaç ebat neredeyse 37-38 cm var.. sarkıyordu kütüphaneden dışarıya! kolon, masa üstünde ne varsa falan kaydırıp geçici bir açtık kendine..

şimdi de right hoparlörüm tabiri caizse MR'den AMC'ye kayıverdi, gol pozisyonu kovalıyor!

masaya printer için yeni bi ek yapmam gerekecek :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...