Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shaman - Druid - Warrior - Rogue - Mage All in One

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

(Ally)Rogue The Maelstrom'da, JC-Mining 450; epic flying mount var, az biraz para var, dual talent açık. Gearı naxx zamanından kalma, bir iki de mavisi var üstünde.

(Ally)Shaman Burning Legion'da, Alchemy-Enchanting 450 civarı; epic flying yok, dual talent açık. 3 spec için de ulduar 25 civarı gearlı. Hateful + deadly pvp gearı falan var.

(Horde)Druid Twisting Nether'da, Engineering-Mining var 450 civarı; epic flying yok, dual talent açık. 3x Furious 2x Deadly gerisi full relentless resto-PvP gearı var, engineering enchleri vs. basılı. 3x t8.5 + 2x t9 resto-PvE gearı var, enchleri gemleri herşeyi hazır. TotC 25'i falan elini kolunu sallayarak yapabilecek düzeyde.

(Horde)Warrior Twisting Nether'da, Herbalism-Inscription 450; epic flying var, dual talent yok, deadly + furious PvP gearı var, ulduar25 ve ulduar 10'dan aldığım bir kaç da PvE itemi var, 2x t8.5 + t9 shoulder var. TotC 25 yaptım warriorla dps olarak 4-4.5k dps'i var. Twins'te falan 5k'yı geçiyor, iyi bir başlangıç. 8-9 parça da tank itemi var, onx25 tanking helm falan dahil.

(Ally)Mage The Maelstrom'da, 72 lvl, gnome(!)

Tüm heirloom itemler var karakterlerde ve hepsi enchantlı, sıkılıp da olmayan karakterlerden kasmaya falan karar verirseniz, robe'undan bow'una kadar hazır. Bir de onlarla uğraşmazsınız. Pek nakit olmasa da acc.larda dünya kadar mat ve item var ıvır zıvır. Zaten meslekleri de kasılı olduğundan para derdi pek olmaz.

Acc.ı oyundan feci baydığım için elden çıkartmayı düşünüyorum, belki yeni bir acc. alıp tek bir karakterle casual+ dolanabilirim etrafta, bilmiyorum.

400 Lira civarı istiyorum fiyata gelince, pek de düşmeyi düşünmüyorum açıkçası ama almaya hevesli birileri olursa üç aşağı beş yukarı birşeyler yapabilirim.

Acc. b.net merge'li, mail adresiyle beraber vereceğim acc.ı isterseniz. Migrate'e faction change'e, sex change'e, name change'e herşeye açık acc. CD-Key'in'den SQ-SA'sına kadar her türlü bilgiyi de vereceğim yanında. Hatta kargosuyla uğraşırım derseniz kutularını da yollarım. İstanbul'daysanız yüzyüze de görüşebiliriz ama havale olursa uğraşmamış oluruz.

Karakter Armory'lerini ÖM'den falan yollayabilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...