Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 http://www.nata2.info/humor/pictures/americans.gif[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 haha, harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 puahauh[signature][hline]Booo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 süpermiş. :)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 türkçesi nedir. anlamayan olursa bi yazan cıksın surda[signature][hline] zlorwf demiş ki: bende t1 anakart var hem intel hem amd cpu çalıstıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 komikazede mi ne vardı bu türkçe olarak komedi auheuah elmacım olay iki tiplemenin telsizde birbirlerine yönlerini deiştirmelerini başta istemeleri sonra diretmeleri daha soora da dier tiplemenin bu US hede hödö gemisi devasadır benzeri yoktur ıvırdır zıvırdır yanımızda destroyer var 3 tane falan diye tehtid etmesi daha soora telsizin ucundaki diğer tipin "senin kararın. burası deniz feneri." demesi euahu[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 lol[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 kuzuzuzu :)[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Hahaa.[signature][hline]Günün Kelamları - 3 Tefekkür, Teşekkür, Tahribat, Tahakkuk Kız: Gizem Oğlan: Hasan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: Deep-Night, 06 Temmuz 2004 14:46 tarihinde demiş ki: kuzuzuzu :) o nasıl bi güşlütür aaaabey?!? edit başlıycam bu klavyeye [signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) [Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 06 Temmuz 2004 15:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 abi süper ya auhzhuahu[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: elma, 06 Temmuz 2004 14:16 tarihinde demiş ki: türkçesi nedir. anlamayan olursa bi yazan cıksın surda Yönünüzü Değiştirin Bu, Ekim 1995 de Kanadalı Newfoundland kıyısı yetkilileriyle Amerikan deniz kuvvetlerine ait bir gemi arasında geçen gerçek bir radio konuşmasıdır. Kanadalılar :K Amerkialılar :A K:Herhangi bir çarpışmadan uzak durmak için Lütfen yönünüzü 15 derece güneye çevirin. A:Size herhangi bir çarpışmadan uzak durmanız amacıyla yönünüzü 15 derece kuzeye çevirmenizi tavsiye ediyoruz. K:Olumsuz.Siz yönünüzü 15 derece güneye çevirmek zorundasınız. A:Ben Amerikan deniz kuvvetlerine ait geminin kaptanıyım.Tekrar Söylüyorum Yönüzü Değiştirin. K:Hayır ben tekrar söylüyorum,siz yönünüzü değiştirin. A:Bu Gemi Amerikan Atlantik donanmasının ikinci büyük gemisi olan US Lincoln Uçak Gemisidir.Bize 3 Destroyer, 3 Cruiser ve çok sayıda destek kuvvet gemileri eşlik ediyor.Size Yönünüzü 15 derece kuzeye çevirmenizi talep ediyoruz.Tekrar söylüyorum 1 - 5 derece kuzey, yoksa bu geminin güvenliğini sağlamak için karşı önlem alacağız. K:Bu bir deniz feneri.Sizin çağrınız. Elmanın isteği üzerine hemen çeviriverdim. [signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... [Bu mesaj Unbreakable tarafından 06 Temmuz 2004 16:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ben biliyom ingilizce de bilmeyenler şeetsin diye dedim. ahada almanca da yazayım suraya hemencecik. KANADİEREN :K AMERİKANİSCH :A K:für kein çarpısma . steht auf für 15 derecetten A:wir recommenden dir für 15 derecetten für kein carpısma K:nicht richtig.du sind für 15 derecetten steht auf.. A:ich bin eine grose navy capitanie für the amerikanisch soldat(:D) K:nein. isch sprache. du steht auf für unsere waye A:das gemitten ist die zweiten grose gemitten für die amerikanshce donanme. und es heist US LİNCOLN.wir haben 3 crusadieren und 3 destroyen und viele kuvvetli gemitten. wir sprechen dir für stehen auf 15 derecetten für kein carpısma . aber wir will plans machen :D K:das ist ein denize feneritten.. dein çağre süper tercüme yaparım :D[signature][hline] zlorwf demiş ki: bende t1 anakart var hem intel hem amd cpu çalıstıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Lol bunu görmüştüm sanki daha önce gözüm ıssırdı bi yerden ama :)[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: elma, 06 Temmuz 2004 16:46 tarihinde demiş ki: ben biliyom ingilizce de bilmeyenler şeetsin diye dedim. ahada almanca da yazayım suraya hemencecik. KANADİEREN :K AMERİKANİSCH :A K:für kein çarpısma . steht auf für 15 derecetten A:wir recommenden dir für 15 derecetten für kein carpısma K:nicht richtig.du sind für 15 derecetten steht auf.. A:ich bin eine grose navy capitanie für the amerikanisch soldat(:D) K:nein. isch sprache. du steht auf für unsere waye A:das gemitten ist die zweiten grose gemitten für die amerikanshce donanme. und es heist US LİNCOLN.wir haben 3 crusadieren und 3 destroyen und viele kuvvetli gemitten. wir sprechen dir für stehen auf 15 derecetten für kein carpısma . aber wir will plans machen :D K:das ist ein denize feneritten.. dein çağre süper tercüme yaparım :D ulan elma ne adamsın haa :D[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar