arsenlupen14 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Beyler ben sphereserver'ı indirdim clientıda indirdim başka gerekli dosya var mı? Nasıl yapabilirim bir yardımcı olursanız sevinirim!![signature][hline]Chester Bennington Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Client 2.0.3 indir server'ı actıgında monitoring IP yazar onu Ultima Online klasorundeki login.cfg'ye yaz ve gir.Account acmak icin axis veya konsolda account add account name $ifre plevelinini belirlemek icin ise account hede plevel 7{plevel7 ownerdır} [Bu mesaj Neronn tarafından 05 Temmuz 2004 16:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Bence uo yu bırak :) en hayırlısı bu olur.[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır //İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Evet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scabbers Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: Neronn, 05 Temmuz 2004 16:37 tarihinde demiş ki: Client 2.0.3 indir server'ı actıgında monitoring IP yazar onu Ultima Online klasorundeki login.cfg'ye yaz ve gir.Account acmak icin axis veya konsolda account add account name $ifre plevelinini belirlemek icin ise account hede plevel 7{plevel7 ownerdır} [Bu mesaj Neronn tarafından 05 Temmuz 2004 16:38 tarihinde değiştirilmiştir] [signature][hline]GM :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 bencede hic bulaşma bak biz bulaştık halimizi goruyorsun.. :)[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 yukarılardaki sticky konulara bakarsan,biraz fikir sahibi olursun[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 www.paticik.com/scripts[signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar