Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Milliyet said: Antalyaspor - Diyarbakırspor maçında Necati'nin golünden sonra yaşanan sevinç gösterisi bu kadar da olmaz dedirtti. Gol sevinci sırasında Veysel'in Necati'ye yaptığı hareket izleyicilerin gözünden kaçmadı. Turkcell Süper Lig'in 9. haftasında oynanan Antalyaspor - Diyarbakırspor maçında Necati'nin golünden sonra Veysel'in yaptığı hareket futbolseverlerin gözünden kaçmadı. ANTALYASPOR BAŞKANI AKINCIOĞLU: TESADÜFİ BİR HAREKETTİR Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu, Diyarbakırspor maçında Veysel ve Necati ardasındaki gol sevincinin tesadüfi bir hareket olduğunu söyledi. Diyarbakırspor maçında Necati’nin attığı ikinci golün ardından bu futbolcuya koşan Veysel’in gol sevinciyle ilgili internet sitelerine düşen görüntüyü değerlendiren Akıncıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Veysel çok düzgün, dürüst terbiyeli, prensip sahibi bir arkadaş. Tesadüfü bir harekettir, bilinçli olarak yapılmamıştır" dedi. Tahir Görgülü’nün yönetim kurulu ve basın sözcülüğünden istifasının kendisine de sürpriz olduğunu belirten Akıncıoğlu, "Karar benim için de sürprizdi. Kendisiyle konuşmuş, sohbet etmiştik. Bana bir şey söylememişti" diye konuştu. Akıncıoğlu, istifanın yarın yapılacak yönetim kurulu toplantısında değerlendirileceğini sözlerine ekledi. http://www.milliyet.com.tr/Spor/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&KategoriID=14&ArticleID=1152079&Date=19.10.2009&b=Veysel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 tutulmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 aa varmış futbolda. sabah 9 akşam 7 iş olunca kafa duruyor. sori. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Bosna Milli Takımı'nın hocası da dudak dudağa öpüşmelerini, tek vücut olmalarını istiyormuş oyuncuların, bu sayede takım ruhu artar motive olurlarmış. Herif Hırvat ya sanırım Boşnak soyunun üremesini bu şekilde durdurup, hayatta kalanları da asimile etmeyi planlıyorlar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 nolcak abi tutar az mı istiklal maaşı okuttuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 tersten hem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar