dory Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 millet yahooda harika bi oyun çıktı,adı zuma.insanı resmen kendisine baglıyor,arkadaşlarla 3 gun başından kalkamadık:)oyun hem online oynanabiliyor,hemde isterseniz indirebilirsiniz..iyi eğlenceler,bye:)[signature][hline]Fish are friends, not food!!! Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 popcap games ve yahoo birliği, son zamanlarda alıştılar zaten oyun şirketlerinin portallarla anlaşması.. lemonade tycoondan hatırlanır, 10 farklı sitede yayınlanmıştı real arcade, zone, yahoo games, etc.. link de vereyim tam olsun :D http://www.popcap.com/launchpage.php?theGame=zuma kaptırınca insanın satın alası geliyo :) ed2k link verirdim de hayvanlık olur :lol:[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [Resimler] Rate My Puppy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Haa, biliyorum ben bunu. Galiba PopCap'te vardı. Asıl bu çok zevkli. Edit: Globulos'un adresini bulacaz derken geç kalmışız. :)[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim. [Bu mesaj Eraq tarafından 05 Temmuz 2004 15:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 zuma yı bi kaç ay önce ilk çıktığında oynamıştım tekrardan ibaret olmasına ve yine aynı renkli topları rengine göre diz konseptine sahip olmasına rağmen acaip zevkli ve saatlerce oynanabilen bi oyundu.[signature][hline]We pull when we're pushed too far. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 O oyun akıl sağlığına zararlı. Oynamayın.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 :D zararlı mı? valla bi bakıma haklısın galiba:)[signature][hline]Fish are friends, not food!!! Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 bir deneyelim[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar