Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 bi Mac aldık şimdi, herşeyi kurduk falan. sonradan farkettim ki her videoyu oynatamıyoruz. Bariz şekilde bu codec muhabbeti tabii, ama mac'te klite codec pack misali bişey olduğunu pek sanmıyorum :) perian diye bişey buldum mesela, -aslında codec pack düpedüz de neyse- quciktime'a eklenti gibi bişeymiş bu, hemen her tür videoyu oynatabilir hale geliyo diyo. VLC kur diyen yerler var, aman dedim kalsın VLC falan sdf. Normalde Mac kullanmadığım için 3rd party yazılımlarını da iyi bilmiyorum. Help mi obi van kenobi. Yor may onli hoğp yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 mac'te VLC'ye mecbursun (en azından 2 sene onceye kadar oyleydi, yeni birşey cıktımı diye de hiç bakmadım vlc süper cünkü) ama pc'de cccp codec + gom player kullanırım çünkü pc'de alternatif cok. Vlc niye istemiyorsun anlamadım mkv bile oynatıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Evet, VLC kurup default player yapicaksin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Perian codecpack + mplayer vlc kullanmadigim icin kiyaslayamam. edit: ki ztn perian i sende bulmussun. okumadan yazmisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 VLC'ye pcde bi antipatim vardı ama yükledik işte. çalışıyo şimdi babalar gibin :) teşekkürler tavsiyeler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 perian kullanmayı sevmiyorum çünkü program yüklüyor. VLC ise stand alone çalışıyor. dolayısıyla psikolojik bile olsa program yükleyip işletim sistemini şişiriyormuş gibi hissetmiyorum :( VLC her işini görür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Zamanında bir gün bedava dağıttıkları Divx lisansından almıştım. Filmleri divx e çeviriyor. Onun dışında VLC iyidir. Media Center çözümü olarak da, XBMC ile Plex var, ilgini çekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 vlc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar