Takhesis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 80 küsür ( 80bin değil düz 00080 ) ve 4k civarı 2 ayrı acc imi satmak istiyorum. İlgili arkadaşlar özel msj yoluyla irtibat kursunlar. Özellikle tam id leri vermiyorum. 80'lik için fiyat : 400 TL 4k'lık için fiyat : 200 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Çok ucuza satıyorsun fiyatı arttır biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 in b4 troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 dostum senin lafını esirgemeyen bi arkadaşın yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 bence hiç arkadaşı yok =) bu arada ben yarı fiyatına dengi 2şer tane acc vereyim satan arkadaşa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Weplayı oynayanlarla beraber satsan 400 ytl etmez yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 sadece ekmek[mh]yi oynayan adamı satsan 2 lira ederlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 sana da mı verdiler o acc yi iyce ortalık malı oldu ya. pardon adamı demişsin sen olamazsın o zaman :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 herkese veriyomuş sahibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Aylarca yalvardın bana da ver ben de oynamak istiyorum diye fede ne çabuk unuttun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 hiç bi zaman yapmadım ben öyle bişey. ramoyla mutluydum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 abvblizzard said: Weplayı oynayanlarla beraber satsan 400 ytl etmez yuh. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Oha paralara bak.Ben de weplada oynuyorum da bu kadar alternatifi varken 400 ytl yi kim verir o hesaba.Kıtlık değer teorisi diye bişii var ekonomide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 bu arada taliplisi varsa birer 0 eksikle benzeri acc'lar satabilirim yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Bildiğim kadarıyla 5 liraya RTK kafede 80k üzerine accountlar, hala el altından satılmaktadır. Ayrıca yetkilileri; "Waxxi ye uzun süredir ulaşılamaması nedeniyle server patch inin updati şu an için söz konusu değildir" gibi bir başlığı ana sayfalarına atıyorlarsa, değil '5 lira', '5 kuruş' bile verilmez bu sunucuya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Takhesis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 İlgili olmayan arkadaşlara gereksiz yorumları için teşekkürü borç bilen arkadaşlar teşekkür etmekte özgürlerdir tabi. Ancak şunu söylemeden edemeyeceğim; Mesaj sayısına göre Rütbe, Madalya, vs. gibi sistemler oldukça "Kıtlık Teorisi" değil de "Kimsenin ağzı torba değil ki büzesin" kalıbı daha çok düşündürüyor. Bırakın arkadaşlar gereksiz yazı yazmayın parmaklarınıza yazık hakkaten. Mesajım ve içeriği açık ne nettir ilgili arkadaşlar olursa zaten özelden iletişime geçerler ya da geçtiler. Söz gümüşse sükut altındır derim ve herkese iyi günler dilerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Sus len. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Çok biliyosan pazar alanına aç konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 sen iyi pazarlamacıymı$sın benim 1300 lüğe 50 kaat ver, sat ba$kasına madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 dandik servera okadar parayı kim verir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 aaa kızmış adam bi de.Söz gümüşse sükut altınmış(hiçbir atasözünden tiksinmem bundan tiksindiğim kadar.insanların sessiz sedasız kul köle olmasını öğütleyen iğrenç bir sözdür).Arkadaşım bu topiğin amacı insanların susması değil bildiklerini paylaşması.Sen ederinden çok yüksek bir fiyat vermişsin burdaki arkadaşkar da bunu gerekçeleriyle belirtmiş.Almaya niyetli olan arkadaşlar da uyarılmış olur.Sen de elindeki malın ederi hakkında fikir sahibi olursun, bunda bir art niyet yok Kimsenin post kasması gibi bir durum mevcut değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 pazar alanında daha güzel geyikler döner bu konuya taşınsın pls.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 wepla serverini almam lan 400liraya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar