Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TBL 2009 - 2010 Sezonu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
o dayak yıyen adam olayın dısındamı ? ya bırakın bu ıslerı.vıdeosunu ızleyın olay anının. cok guzel oturtmus adamı yerıne. mahkemeye verse kac yazar. adamın cok acık vıdeoda goruntulerı,yaptıkları.
Mesaj tarihi:
Or1on said:

Kinsey'nin yumruk attığı adam. Olayların tamamen dışında bu adam, onu da söyleyeyim.

Bakalım mahkemeye falan verecek mi?

olayın dışındaki adam oyuncu geçerken vurmaya , madde fırlatmaya çalışıyor . Çok dışında tabiki öle suçsuz günahsız. haketmiş yemiş ağzına
Mesaj tarihi:
kani akan arkadas once saldiriyor sonra 190 cm lik kas yigini arkadas uzerinden gecince masum rollerinde saskin saskin etrafta ben ne yaptim ki seklinde dolaniyor. maci izleyenler gorecektir pozisyonu zaten.

mazlum hakli tabii ulkemizde.
Mesaj tarihi:
Bir çocuğa ve bir kadına yapılacak hareketlermi bunlar ya , bundan sonra çıkacak olayların nasıl önüne geçilecek merak ediyorum , birde playoff maçı değil final maçı değil nedir bu hırs bu öfke onu anlayamadım , senelerce Fenerbahçeye karşı ezilmişliğin birikimidir herhalde..
Mesaj tarihi:
3 senedir yeniyoruz feneri içerde ne ezilmişliğinden bahsediyosun?
sinan git bilgin olan sporlarla ilgilen de birşey sansınlar seni hadi, futbol bölümü değil burası.
Mesaj tarihi:
Olay çıkaranlara gözaltı!

Beko Basketbol Ligi'nde, oynanan Galatasaray Cafe Crown- Fenerbahçe Ülker arasındaki maç sırasında ve sonrasında gözaltına alınan 1'i kadın 11 kişi adliyeye sevk edildi..

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan ve iki uzatma sonucu Galatasaray Cafe Crown'un 74-72 galibiyetiyle sonuçlanan maçta olay çıkardıkları gerekçesiyle, maç sırasında ve daha sonra izlenen görüntü kayıtlarından hareketle 1'i kadın 11 kişi gözaltına alınmıştı.

Geceyi Asayiş Şube Müdürlüğünde geçiren kadın seyirci Ayşe Demet K'nin, ''el'' hareketini, ''yüzüne atılan bozuk paranın canını acıtması üzerine sinirlenerek yaptığını'' söylediği öğrenildi. Ayşe Demet K'nin, 15 Haziran tarihinde Efes Pilsen ile Fenerbahçe Ülker takımları arasında, play off serisi 6. maçında da tribünde çıkan olaylar sırasında aktif olarak rol oynadığı belirlendi.

Sahaya inerek Fenerbahçe Ülker takımı oyuncularına tokat attığı görüntülerden anlaşılan Erdim C'nin de ifadesinde, ''galeyana'' geldiğini öne sürdüğü bildirildi.
Mesaj tarihi:
tokat olayını çok net göremedim ben videolarda..herif bi elini sallıyor benche doğru ama kime gelip gelmediğini göremedim ben gören varsa bi anlatsın pls

ayrıca ii ezmişiz:)
Mesaj tarihi:
Ülker olmadan önceki şampiyonluk sayılarına bak bi Özcan, kim kimi ezmiş görürsün.İstersen iki takım arasındaki istatistikleri de bulurum ama üzülen sen olursun ;).
Mesaj tarihi:
ee fb macında sahaya madde yagmadı mı? hakemin kafası yarılmadı mı? o ne acısıydı madem öyle?

bi de biz kendi özeleştirimizi yapıyoruz zaten. kinsey'in yumruk attıgı adam da, sahaya girenler de, madde atanlar da allahından bulsun, bi daha salonlara/stadlara giremesin. hatta mumkunse suc kapsamında degerlendirilip ceza evine konsun ki baska salaklar da bunu ibret alsın.

ama siz kalkıp yumrugu yiyen adamın hakettigini, kinsey'in sucunun olmadıgını falan soyluyosunuz. eger kinsey'in yaptıgı dogru olsaydı dün yaşananlardan cok daha beterini yaşıyor olurduk derbilerde. bi de garip betimlemeleriniz var 1.90lık dev, kas yıgını falan adsfdsf.

maç uzatmaya gidene kadar çok şaşırdım zaten ne küfür var macta ne sahaya madde atılmıstı. sonra ne olduysa reklamlar bitti baktım ortalık savas alanı gibi. yine eninde sonunda birileri cıkıp provake ediyo ve taraftarlar da herzaman oldugu gibi sürü psikolojisi ile hareket edince iş büyüyo. zaten tek başınayken kim kime küfür etmeye cesaret edebilir ki? sahaya atlayan düdükleri de gördük nasıl tırstıklarını.

said:
Beko Basketbol Ligi'nde, dün oynanan Galatasaray Cafe Crown- Fenerbahçe Ülker arasındaki maç sırasında ve sonrasında gözaltına alınan 1'i kadın 11 kişi adliyeye sevk edildi.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan ve iki uzatma sonucu Galatasaray Cafe Crown'un 74-72 galibiyetiyle sonuçlanan maçta olay çıkardıkları gerekçesiyle, maç sırasında ve daha sonra izlenen görüntü kayıtlarından hareketle 1'i kadın 11 kişi gözaltına alınmıştı.

Geceyi Asayiş Şube Müdürlüğünde geçiren kadın seyirci Ayşe Demet K'nin, ''el'' hareketini, ''yüzüne atılan bozuk paranın canını acıtması üzerine sinirlenerek yaptığını'' söylediği öğrenildi. Ayşe Demet K'nin, 15 Haziran tarihinde Efes Pilsen ile Fenerbahçe Ülker takımları arasında, play off serisi 6. maçında da tribünde çıkan olaylar sırasında aktif olarak rol oynadığı belirlendi.

Sahaya inerek Fenerbahçe Ülker takımı oyuncularına tokat attığı görüntülerden anlaşılan Erdim C'nin de ifadesinde, ''galeyana'' geldiğini öne sürdüğü bildirildi.

Şubedeki işlemleri tamamlanan Ayşe Demet K. (40), Mehmet Erdal E. (41), Fırat D. (30), Bican Ümit A. (18), Hakan Z. (42), Emrullah K. (19), Özkan Ö. (23), Çetin Ö. (31), Savaş Ö. (31), Adnan Selçuk Ö. (30) ve Erdim C. (27) Bakırköy Adliyesine sevk edildi.
Mesaj tarihi:
Kavga, dövüş hiç hazzetmem ama, bu toplu şekilde yapılan delikanlılıklar çok sinirlerimi bozuyor, bunlar birde sporculara yapılınca çok sinirleniyorum. Evet, geçmişimde unutamadığım bu şekil anılarım var.

Ama Kinsey, vurmayıp, korkutsa daha da rezil olurmuş herif orası kesin.
Mesaj tarihi:
kinseyide hakli bulmuyoruz ki adam dagitmis cocugu iste :) once birisi geliyor kafasina arkadan vuruyor oda delleniyor ustune falan gidiyor ama tutuyorlar, sonra o gazla arap osman cikis tunelinin kenarindaki saldirmaya megilli arkadasi dagitiyor ve simdi herhalde cezasini bekliyordur.

zenciden korkcan anacim.. zenci yani.
Mesaj tarihi:
Yalnız sahaya ilk giren kırmızı üstlü adam elini sallaya sallaya benche dogru geliyor dokunmadan geçiyor. O sırada vuracagını zanneden fenerbahceli oyuncular kendini korumaya calısırken bu salak da kendisine saldıracaklarını zannedip korkuyo falan. Ama esas arkadan gelen dövmeli apaçi birisine tokat atmış habere göre. Zaten ondan sonra Kinsey çıldırdı, digerleri kaçtılar vs.

Sonra fenerli oyuncular soyunma odasına giderken yine taraftarlar arasından biri el kol küfür falan ediyodu, Semih de karşılık veriyodu. Onu engellemeye çalışan polis görevlisi sadece elini kaldırmakla yetindi. Bi de üstüne taraftardan fırça yedi, hala kılına bile dokunmadılar adamın. Ulan al şu herifi at dışarı ne bekliyosun.

Böyle sahaya girmelerini önleyemeyecekse eger güvenlik görevlileri ve polis, bosuna takılmasınlar oralarda. Zira bi halt yedikleri yok. Zaten polisle falan da bunun önüne geçilmez. Saha içinde güvenlik için polisin bulunması taraftara daha da gaz veriyo, biz tehlikeliyiz ya bizi koruyolar müheheh diyolardır iclerinden eminim ki.

Bu işin tek sorumlusu yönetim ve başkanlar. Biraraya gelip ortak kararlar almadıkları sürece daha cok sahaya girenler, sporcuyla yumruk kavgasına girenler olur.
Mesaj tarihi:
ya yerim onların rantını. sallamasınlar o zaman her mactan sonra onu maca almıycaz, bunu affetmiycez, stadda kufur ettirmiycez vs diye.

herseyin arkasında bi bahaneleri var. munferit olmusmus da, provake edilmismis de. bıraksınlar artık teferruatı icraate gelsinler. bu yasananları gercekten engellemek isteyen baskan bal gibi de engeller.
Mesaj tarihi:
Bbaşka bir forumdan arkadaş, basketbolturkiye.com ve salsabasket.net kurucusu. Kendisi Fenerlidir ayrıca.
said:
Ya Orkun geç Allah aşkına bayan arkadaşımızmış.. Kadın direkt bildiğin mal afedersin.. Yani öyle kadın arkadaşım olacağına, ya da o arkadaşımı savunacağıma kalkıp camdan atlayayayım daha iyi.. Ciddiyim..

Hani görmesek etmesek olayları, yada o çiftin hareketlerini falan görmesek arkaya amenna da 1 metre yanımızda oldu olaylar yahu..

Arkadan 100 kişi sana küfür ediyormuş, neymiş efendim dayanamazmış o da dönüp hareket çekermiş.. E o mantıkla o salon da aşağıya iner işte..

Tüme varmıyoruz da tümden geliyoruz sürekli..
  • Yeni Oluştur...