Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 khala said: O kadın Fenerli. nerden biliyorsun ? arkadaslar nasil bu kadar eminsiniz ? yani bir suru insan var bencin arkasinda. benchle konustu fb li.. alla alla. nasil bir zeka bu boyle. neden disari almadi polisler, bakin macin basinda 6 yasinda cocugu disari cikardilar fb formasi giydi diye abartmiyorum yahu.
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Umarım gs şu maçın yanında biraz insanlık kazanmıştır heh
toggie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 insanlık kazanmıstır ne ya? sahaya giren taraftara dersin anlarım da gs'ye karsı direk sacma sapan ithamlarda bulunmayın. dikkat edin biraz laflarınıza. kimse kimseye hakaret etmedi forumda.
khala Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Kanuni said: khala said: O kadın Fenerli. nerden biliyorsun ? arkadaslar nasil bu kadar eminsiniz ? yani bir suru insan var bencin arkasinda. benchle konustu fb li.. alla alla. nasil bir zeka bu boyle. neden disari almadi polisler, bakin macin basinda 6 yasinda cocugu disari cikardilar fb formasi giydi diye abartmiyorum yahu. Basketbol maçlarında rakip taraftar gelemiyor, bilmiyorsan sor anlatalım.O kadında muhtemelen kulüpten izinli girmiştir.
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 arkadasim basketbol maclarina degil gs fb maclari icin gelmiyor. nerden cikti simdi basketbol rakip taraftari gelmiyor. sen ciddimisin ayrica ?
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Sonuçta yasak. Keyfi bir yaptırım değil. Giremez. :)
khala Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Derbi maçlara demem gerekiyordu, kusura bakma.
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 zaten orada taraftarı kastettiğimi biliyorsun, sahaya giren gs taraftarı değilmiydi, küfür olayına ve bayanın hareketine gelince hadi takıma/oyuncuya küfür edersin anlaşılabilir orada oyuncunun karşılık vermesi abesk düşer, taraftara küfür edip karşılık aldıkdan sonra gaza gelip böyle diz boyu rezillik çıkarıp bide üstüne sıvı yağ misali kadın küfürü sindirecekti diye tepki vermek nasıl bi mantık oradaki insanı kendi 1. dereceden akrabanız yerine bi koyun bakalım
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 tamam :) ya neyse bir kadin tum macin onune gecti ne kadinmis be. 1 tek kadin sayesinde GS aklanacak nerde ise :) zaten daha fazlasini beklemek hayalcilik olacakti bu mac icin.
toggie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Kanuni said: khala said: O kadın Fenerli. nerden biliyorsun ? arkadaslar nasil bu kadar eminsiniz ? yani bir suru insan var bencin arkasinda. benchle konustu fb li.. alla alla. nasil bir zeka bu boyle. neden disari almadi polisler, bakin macin basinda 6 yasinda cocugu disari cikardilar fb formasi giydi diye abartmiyorum yahu. bu nasıl bi zeka? anlatayım soyle bi zeka. tv'de saha ici muhabiri anlattı olayın nasıl basladıgını. sonra bi ton küfür yemiştir kadın yapar tabi el kol diyen sizsiniz. neden küfür ve yabancı madde yemiş olabilir sence kafasına. cok zekisin madem bi acıklasana. ne olabilir yani derbi macta o ciftin boyle tacize maruz kalmasının sebebi?
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 sleepingdeath said: zaten orada taraftarı kastettiğimi biliyorsun, sahaya giren gs taraftarı değilmiydi, küfür olayına ve bayanın hareketine gelince hadi takıma/oyuncuya küfür edersin anlaşılabilir orada oyuncunun karşılık vermesi abesk düşer, taraftara küfür edip karşılık aldıkdan sonra gaza gelip böyle diz boyu rezillik çıkarıp bide üstüne sıvı yağ misali kadın küfürü sindirecekti diye tepki vermek nasıl bi mantık oradaki insanı kendi 1. dereceden akrabanız yerine bi koyun bakalıme o zaman kadıköy'de kafa, göz yaranı da fb camiası diye yargılayalım? hmm.. ne diyordu Aziz Yıldırım bu gibi durumlar için.. heh! MÜNFERİT!1!
khala Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Kanuni said: tamam :) ya neyse bir kadin tum macin onune gecti ne kadinmis be. 1 tek kadin sayesinde GS aklanacak nerde ise :) zaten daha fazlasini beklemek hayalcilik olacakti bu mac icin. Biz taraftarın yaptığını zaten tasvip etmiyoruz, federasyon gereken cezayı vericektir.
jarjar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 maç inanılmazdı yani uzun araya rağmen uzatmalarda da düşen tempoya rağmen heyecan azalmadı. olaylar tabii ki üzücü o hareket fln yani bir bayanın o güruhu galeyana getirme başarısı da ayrıca düşündürücü kimse oyuna laf etmesin böyle bir maç izlemeyeli epey olmuştu iki takıma da tebrikler.
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 sen aciklamissin iste super... hemen yedim, lanetli kadin.. kusura bakmasin o vakit bir kadin yuzunden 1 dakika icinde deliren gs seyircisi. o olayi anlatan cocugun ne kadar saf ve gereksiz bir yapida oldugunun farkindamisin. anlatiyor bir seyler kendince.. neyse sen ona inandi isen senin bilecegin is ki uzatmiyorum FB liler adina o kadini oraya gonderdigimiz icin her turlu ozuru bir borc biliriz. GS taraftarinin pisikolojisini bozdu masallah :) kusura bakmasinlar bencin arkasindan dunyanin en onemli taktigini verdi sonrada gs liler dellendiler. abi bumudur ya :)
toggie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 ahahaha muhabir saf evet. o orda saha icinden anlayamadı sen burda tv karsısında anladın. akıl fikir yarabbi.
khala Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Kadın hareket çekmese tansiyon yükselmicekti. Maç içinde hiç yabancı madde atılmadı, sen çık derbi maçında el kol hareketi çek bir de üste çık. Dayak yemediğine şükretsin o kadın.
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 adamin anlattiklarini bende dinledim , senin anlattigin gibi degilki olay. bir kadinin bencin arkasindan bence laf soylemesini duyup 30 metreden anlayan ve FB li oldugunu anlayan kisim zeka dolu iste. ben FB li olsa dahi bunun oradan anlasilamayacagini soyluyorum.. o kadin orada 40 dakka oturdu neden sence birden uzatmalarda dellendi GS liler ? bumudur senin inandigin simdi 40 dakka onde gotururken kadin gsli sonra beraber uzatma kadin fb li. ya bosuna kasiyoruz neyse anladim ben oradaki gsli taraftar grubunu olusturanlari ... bu arada 10-20 Gs taraftari yuzunde tum camiayi hedefleyenlerinide kiniyorum.
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 khala said: Kadın hareket çekmese tansiyon yükselmicekti. Bırak Allah aşkına sahaya girip kenardaki oyunculara saldıran da kadın yüzünden saldırdı dimi. Muhtemelen kadının veya yanındaki adamın kafasına falan bir madde geldi onun üzerine bir şey yaşandı.
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 ister inan ister inanma , ama evet! kadin ugursuzluktur atilmasi lazim gemiden ve sahadan .. yarrrr.
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Or1on said: Masquerade said: EZ DİK böyle olayların çıkması galatasaray seyircisine yakışmadı. keşke böylelerini stadlardan, salonlardan ömür boyu men edebilsek ama malesef türkiyede mümkün değil. bu işin rengi yok ama gs-fb-bjk seyircisinin bunu daha çok ve yaygın yaptığı apaçık ortada. kadının yaptığı el hareketi çok yanlış ama hangi takımlı olduğunu anlayamadım gerçi pek de alakadar etmez o hareketi yapan kadını fenerli olarak algılar zaten tribünler
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Khelben said: Or1on said: Masquerade said: EZ DİK böyle olayların çıkması galatasaray seyircisine yakışmadı. keşke böylelerini stadlardan, salonlardan ömür boyu men edebilsek ama malesef türkiyede mümkün değil. bu işin rengi yok ama gs-fb-bjk seyircisinin bunu daha çok ve yaygın yaptığı apaçık ortada. kadının yaptığı el hareketi çok yanlış ama hangi takımlı olduğunu anlayamadım gerçi pek de alakadar etmez o hareketi yapan kadını fenerli olarak algılar zaten tribünler kendini bilen GS li ve basketbol izlemeye gelmis has bir basketbol seyircisi de olabilir. kafasina gelenler vs sonrasinda futbol seyircileri yuzunden eski gunleri arayan ve cinnet gecirip kotu de olsa hakli bir hareketi yapmis da olabilir. ornegin ben FB taraftariyim, onlar bana yapsa herhalde delirirdim cunku ben futbol seyircisi yuzunden takimlarimizin dustukleri bu durumlari hazmedemiyorum. o hatun sahisda kendisini bu hale sokan ve FB li olarak goren kufur eden kafasina alet edevat atan ....... lara karsi istemsiz bir cilginlik ile o hareketi yapmis olabilir. 6 yasindaki cocugu FB taraftari diye disari atan arkadaslarinda bunlar eger FB li ise nasil olduda gozden kacirdilar ustune ustluk o olaylar sonrasinda disarida atilmadi o kadin yanlis gormedi isem.
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 hayır benim demek istediğim şey şuydu, hangi takımlı olduğunu zaten anlıyamadım da, tribündeki bazıları onu fenerli olarak düşünmüştür demek istedim
Öne çıkan mesajlar