xcorpion Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 delikanlı adam les gibi kokar. esas delikanlı ise balkona cıkıp milletin ustune kusar. asıudfh eve kusmain lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 soda limon iç önce bi kendine gel. sonra baktın olmuyor bişiler ye yat. ben bi büyük içerim bişi olmaz oradan biliyorumB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 abvblizzard said: abi bu resim nası bilinç altıma işlemisse artık bilmiyorum dün rüyamda gördüm araklıyordum bi yerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Anca rüyanda görürsün hacı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 köşe başındaki tekelden araklıyordum yalnız nası rüyaysa millet rüyasında karı kız görür ben rakı alkol görüyorum asdds rüyamda bile kız göremiyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 çok alkoliksin bi çare bulmak lazım napsakki sana benim içim daraldı bak rüyanda bile alkol görüyosun lan =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 değilim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Flassh said: köşe başındaki tekelden araklıyordum yalnız nası rüyaysa millet rüyasında karı kız görür ben rakı alkol görüyorum asdds rüyamda bile kız göremiyorum lan dikkate almak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 şu kız muhabbetini kapatın artık:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 kiz arkdasi olmadigi icin telefon almaya hak kazanamayan kimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 oha o kim ki acıdım bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 moskokavadan geldi. birayla baslayip bunla cila attik. Ne kafa agrisi ne bisi. Icki kaliteli olunca süper oluyor. Beklerim gelin beraber icelim. http://www.beveragewarehouse.com/images/products/8305.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 yer/zaman/mekan alalım geliriz D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar