elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 128 adsl kullanıyorum ama sayfayı açana kadar eşşek sudan 7 kez dönüyor. Neden yavaşladı bu adsl 56 k dan beter oldu.[signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu... lan yoksa o boşluk değil miydi lan??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 paticik databesinin fazla kullanılmasıylada ilgili olabiliyor. ayrıca bazen özellikle ankaradaysan kablo ve adsl arasında pingler artabiliyo. Böyle durumlarda sitenin açılışı yavaşlamış gibi görünüyo kullanıcılara banada oluyo bazen. bu arada adsl inin yavaşlaması ve konu dışı ??[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 ya turk telekomla ilgili oda yok ya ehue ya girişte değil sadece paso yavaş yani ankarada felan da değilim. Paticik de daha önce olmuodu.[signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu... lan yoksa o boşluk değil miydi lan??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 alalaal aslında benim ilk gunum adsl de (256k) ama biraz yavaş gibi geldi ne bilim ben mi yanlış biliyorum acaba..[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Doğru valla bazen acayip yavaşlıyor. ama bende düzeldi mesala ( 2 gündür dalgalı kur gibiydi 512'lik adsl'im 65-5 kb arası gidip geliyordu ama sonunda düzeldi sabit 55'le falan çekiyor )[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 sizinki yavaşlıyor, bizimki yok. değerini bilin kardeşim. ttnet şahsımla dalgasını geçmekte tam 1 aydır. 1 ay önce açılan adsl, ilk gün girdi. sonra yaklaşık 2-3 haftalık nadasa yattı. sonra çat diye bir akşam geldi, çığlıklar atarak internetin tozunu attırdım. sonraki gün yine yoktu. ondan sonraki gün geldi. ondan sonraki gün yine gitti. ondan sonraki gün ise yine geldi. şimdi 3 gündür yok sanırım. ancak bu nadastayken link ışığı yanıyor ancak ip alma evresine gelemiyorduk. yani tanıtmıyordu kendini karşı tarafa. şimdiki sorun ise, system logun söylediğine göre, kullanıcı adı veya şifre hatası. lakin aynı kullanıcı adı ve şifreyi kullanarak yukarda da belirttiğim gibi ara ara girdi nete. ttneti(444 0 375) yaklaşık 15-20 kez aradım. 3 kez teknik servis için kaydımı aldılar. hala hiçbir şey yok. bıktım usandım, şimdi pazartesi 1 haftalık kaçacağım bir yerlere, gelince yine halletmeye çalışacağım bir şekilde. sorun modemi aldığımız yerle de ilgili değil. zira onlarla da 2-3 kez muhattap oldum ki zaten modemi satan kişi babamın arkadaşı tee okul sıralarından. onlar da güldüler en sonunda benim gibi bu abzürd soruna. ne yapılabileceği meçhul, öyle dualara bakıyor işimiz işte. dediğim gibi, şükredin halinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtksn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Hehe burası türkiye,burda ADSL de yavaşlar.... ADSL nin en büyük özelliği yavaşlamıyor olması!Daha doğrusu dünya gezegeni üzerinde bu teknoloji için böyle söyleniyor.Ama TTelekom yaparsa...[signature][hline][|||||||||| ___Dialer__LOADING..._________] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 dünya gezegeni üzerinde adsl in yavaşlamıyor diye kullanılmasının sebebi vardır kablo kullanımında ufak bir bölgeye belli bir bandwith verilir bu bandwith in dolması sonucu o bölgenin belli kısımlarında yavaşlamalar söz konusu olabilir. Ancak adsl de tamamen kullanıcıya özel bandwith vardır o nedenle asıl gateway ve kullanıcı arasında yavaşlama olmaz. Burdaki sorun ne kullanıcıdan gateway e gayet düzgün ulaşıyor veriler ama gatewaylar arası bağlantı ve şehirler arası çıkışlar yavaş olay bumuudur budur. Sonuç olarka fps oyunlarında fark edilen kablo adsl ping farkıda burda kaynaklanır. Kablo direk bağlıdır adsl bir gatewaydan çıkar[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Trajikomik[signature][hline] BARLAS BİRALARI *Yaldır Yaldır kaynarken içiniz* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HackerMan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 ben ii bir adsl canavarı olduğum için Adslledeki problemlerin bir çoğu altyapı yapımından kaynaklanmaktadır. tabi bu altyapı derken kanalizasyonlardan bağsetmiyorum. türkiyenin şuanda bile 2048 k için tam olarak iyi bir alıcı ve verici olarak kısıtlı kullanım veriyorken daha hele ki bir çoğunuz 128 k bağlantıyla uçmayı düşünüyorsunuz. ki bu imkansız ama bağantı hızınızı şöyle arttıra bilirsiniz. telefon hattınızdan adsl. modeme tek bir kablo gelmesini sağlayın asla ama asla yama yapmayın ki hızınız düşmesin bu nalet şey öle birşey işte hemen hızın kesiliyor. 30 mt. kablo kullanıyorum ben ama benim kablomda biraz özel galiba çünkü cat 5 data cablosu bu ii verim veriyor tavsiye eterim ama biraz pahalı[signature][hline]www.simasher.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 bu konuda çok haklısın hatta mümkünse 10 metreden fazla kullnamayın kabloyu verimi artırıyo oda benimde 30 metre kablo başka yerde modemim odamda değil ama cat 5 yaptırdım bende baya bi para bayıldım[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtksn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 TTelekomun müdürü olcak adam,altyapının fazlası ile yeterli olduğunu söylüyor.Yurt dışı çıkışlar da 1TB olacakmış çok yakında şimdi ise birkaçyüz MB mış falan felan[signature][hline][|||||||||| ___Dialer__LOADING..._________] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 belki altyapı tazelenmiş olablir ama henüz sunmadılar o yeni altyapıyı kullanıcılara[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 yeni bir ihale acacaklar herhalde özelleştirme gibi tam olarak hatırlamıyorum vodafone super online gibi firmalarda adsl hizmeti sunacaklar o zamana kadar alt yapı böle kötü olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 ALTYAPI O KADAR YETERLİ Kİ AMERİKANIN BİLMEMKAÇ YIL GERİSİNDEYİZ HELAL WALLA TELEKOM MÜDÜRÜNE MÜDÜR MAYDONOZ ONA KONUŞUN[signature][hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! Countless times I trusted you!! [b]Bitse de gitsek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 nato kafa,nato mermer,nato turktelekom.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
404 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Bendede 128/32 var ben valla 15 le ındırıyorum herseyı.. Aksam 20-30 klip koyuyuorm 6-7 saat ıcınde bıtıyor ..[signature][hline]Ister Sigara icerim ister Puro kimse bisey demez diyemez, ama kimseye gidipte atesinizi alabilirmiyim demem, diyemem ! || www.404.gen.tr || Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar