Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni GTA ekimde çıkacak

Serkanow

Öne çıkan mesajlar

Yapımcı firma Rockstar Games’ten yapılan açıklamaya göre serinin son oyunu “Grand Theft Auto: San Andreas” adını taşıyacak. San Andreas, bugüne kadar 30 milyon satan GTA serisinin beşinci oyunu olacak. Milyonlarca oyuncunun gönlünde taht kuran GTA serileri, içerdiği şiddet sahneleri nedeniyle başta ebeveynler olmak üzere bazı kesimlerin tepkisini çekmişti.rockstar yetkilileri GTA: San Andreas’ta beklentileri karşılayabilmek için inanılmaz bir çaba sarf ettiklerini belirterek, oyunun çıkmasına aylar almasına rağmen serinin son oyunuyla gurur duymaya şimdiden başladıklarını ifade etti. Oyunun diğer platformlar için çıkış tarihi ise henüz belli değil.[signature][hline]En büyük Cimboooomm
http://linkler.8m.com
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
eet oyunda küfürlü konuşmalar falan yok yanılmıyosam...
bi de ışıklandırma olayını abartmışlar, gölgede falan saklanabiliyosun ehe. Ayrıca realtime yansımalar falan var arabalarda, 4 kişi arabayla sağa sola uziyle dehşet saçabiliyosun, fedai toplayabiliyosun ühüüüü oyun abarmış...
Bi de oyun eskisinden çok daha büyük olcak diolar (hep bööle diolar bu tür oyunlarda) ama bu kez farklı gibi görünüyo hakkaten devasa olabilir. (umarım olur) haaa son olarak adamımız yüzebiliyo+bisiklete falan biniyo eh heralde kayhkay gibi şeyler de vardır...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

biz gta hastasi genclik 4 gozle ..bekliyoruz .....ahanda elemana bomba attim ahanda polis geldi ..ohanda one yildiz sayiiisi 4 babayi yedim ...ahanda su motoru su porsheyi kullanam .....ozledim seni ben gta cok cok ..... cabuk ciksinda netten yumulalim insallah 5-6 cd cikmaz ...yeni moda buda .. :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...