Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 "roket adam" said: yatıyorum şimdi 4 saat 27 dk sonra kalkıcam. allahım yearabbim bendede böle bir durum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 pazar günü sendromu vicdan gibi bir şey. halbuki o hafta yapılmış olması gereken herşeyi haftasonu yapmış olsanız mutlulukla ve heycanla yaşayacağınız bir gün. benim de bitirmediğim ödvler var gsuyfjhdsm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 aah ulen ah bi pazar günü de böyle geçti be... tam bir potansiyel hayatsız olarak bilgisayar başında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 tatil oldugu için daha cok para anlamına geliyor ve seviyorum pazarları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 of olm harbi saat 8de dersim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 aktiftablet said: Çözümü var. Pazar günleri çalışın. Haftanın 7 günü çalışınca hiç sıkıntı olmuyo. (tu) "roket adam" said: aynı anda msn deki yazılan hatun kişinin cevap vermemesi, 20 dk sonra acil çıkmam lazım sonra konuşuruz öpüyorum demesi (ulan 23:17 de ne acili?) Akşam simidi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 ahahahhahASDFDSADSDASADSA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Farinal said: of olm harbi saat 8de dersim var o ne be, insanlık suçu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 "roket adam" said: aynı anda msn deki yazılan hatun kişinin cevap vermemesi, 20 dk sonra acil çıkmam lazım sonra konuşuruz öpüyorum demesi (ulan 23:17 de ne acili?) arkadasim geldi az sonra onlan yiyisicez diyememis iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar