Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Küpe

Dragonmax

Öne çıkan mesajlar

Dragon critledi.
Edit:Küpe kendinlede alakalı birşey ben takıyorum aynaya baktığımda hoşuma gidiyor o küpe yeterli benim için.İlla o bişi diycek veya birilerine yavşayacam diye takmayı gerektirmiyo.Yakışıyosa takıcan.Dragonmax kendine yakıştırıyosa takar kimseyi germez açıkcası.
(bende küpe taktığımdan mıdır nedir sanki lafları bana demişiniz gibi hissettim bi an sdfsd)
Sosyal ağlarda paylaş

istediğini söleyebilirsin. önemli olan bizim seni umursayıp umursmadığımız açıksası ki umursamıyoruz haberin olsun..
ve evet buraya gelip de 2. günün de rerörör yapanaları pek sevmeyiz.
ayrıca hepsini geçtim, bildiiniz bi mekan varmı diyorum, sen bana yok tak takma diyosun. e sanane.. takimmi diye sanamı sordum. gece benimle sen mi yatıosun ki, sana takıp takmamam konusunda fikrini sorayım.. hah..
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonmax said:

istediğini söleyebilirsin. önemli olan bizim seni umursayıp umursmadığımız açıksası ki umursamıyoruz haberin olsun..
ve evet buraya gelip de 2. günün de rerörör yapanaları pek sevmeyiz.
ayrıca hepsini geçtim, bildiiniz bi mekan varmı diyorum, sen bana yok tak takma diyosun. e sanane.. takimmi diye sanamı sordum. gece benimle sen mi yatıosun ki, sana takıp takmamam konusunda fikrini sorayım.. hah..

taktırcam ama acır diye korkuyorum diyen de ben değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

ya korkmak değil. şimdi çok da şeetmek istemiyorum aslında ama.. ortaokul zamanalrımdan bir olay sebebiyle, sol kuğaımın olduğu bölge iç taraftan garip bir şekilde hassas rahatsız gibi bişey. kulağımı böle azıcık çeksin birisi ya da öylesine tıp diye vursun, bildiğin ölüyorum acıdan.. içeriden bi sorun var.. öteki kulağımda yok böle bişi. sağlam o.. ama sol kulağımda böle bişe var. dışrıdan bir sorunda değil. sanıyorum ortakulak ile ilgili bi durum. velhasılı kelam, bu durum sol kulağımın dış kısmını yani kulak memesi kıkırdak vs oldukça hassaslaştırıyo. ondan pek üstünde durdum aslında. yoksa benim kendi kulağını kendi delen arkadaşalarım da var :p
Sosyal ağlarda paylaş

he acıyosa şöyle bir tavsiyem olabilir,benım kulağımın tepesinde-kıkırdak- 2 tane var mesela ki çok acır bilirsin.

birini kadıköyde biryerde deldirmiştim acımıştı baya da.
diğer kulağımı taksimde atlas pasajının karşısındaki pasajda deldirdim o acımadı,istersen git bak bi.
Sosyal ağlarda paylaş

ben 2 yaz önce deldirmiştim. sonra 1-2 hafta olmadan düşmüştü ondan sonrada normal bi küpe takınca ilk delenler daha büyük oluyor ya o bakımdan takılıyken bile küpe kapanmaya başladı işte sonrada tatilde denizde falan takmamıştım 4-5 gün sonra bi baktım kapanmış lol çokta umrumda değil ya öyle gaza gelip hadi deldirelim lan!!!! diye gitmiştik kapanıncada umursamadım yani küpe boş bişi bence hassas falansa kulak deldirme bide uğraş çıkmasın sonra enfeksiyon bişiler falan filanlar
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

he acıyosa şöyle bir tavsiyem olabilir,benım kulağımın tepesinde-kıkırdak- 2 tane var mesela ki çok acır bilirsin.

birini kadıköyde biryerde deldirmiştim acımıştı baya da.
diğer kulağımı taksimde atlas pasajının karşısındaki pasajda deldirdim o acımadı,istersen git bak bi.
kıkırdan deli acıyo biliyorum. eski ev arkadaşım olan hatun kıkırdaktan deldirmişti, 2 hafta şiş gezdi, pomad vs almıştı eczaneden hatırlıyorum.
o zaman bi gidiyim yarın oraya, adamlar işi yapan kişiler zaten, daha iyi biliyolardır diye umuyorum. onlara durumu bi kısaca izah ediyim. birşey olmaz derlerse küpeyi takarız. artık olursa da kısmet :> ayrıca ilaç tavsiyesi evren arkadaşa da çok teşekkür ediyorum teşekkürler saolun ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...