senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 yaf girmeye çalışıyorum abuk abuk asp hataları veriyor bana, kullanıcı adı ile şifreme yanlış diyor bide 4yıllık k.adı şifre... şifremi hatırla fln dedim generate bi şifre verdi onla girdim yeni sipariş kısmına tıklayınca abuk abuk hatalar geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 yemeksepetinde mi dicektin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 yok burgerin kendi sitesinde yaf www.burgerking.com.tr yemeksepeti de dizayn değiştirmiş maymun poposuna benzemiş site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 ne değişmiş ki yemeksepetinde?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 adres bolumunde hata var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 dizayn değişmiş ya yemeksepetinde bu arada burger kaybetti, dominos kazandı, gittim kumru pizza söyledim miss... oysa ki steakhouse özlemi ile yanıp tutuşuyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 steakhouse ztn coğu subede yok bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 ha bende duyduydum onu stokları mı bitmiş ne olmuş, et stoğu nası bitiyorsa artık sdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 bigking 10 tl yken 11 e steakhouse satıyolar kimse bigking almıyo tabi. o yüzden bitmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 yok abi baktın azalıyor, talep te var, pınar mıdır maret midir nedir söylersin birader böyle böyle daha fazla inek öküz kes daha fazla et ver dersin bana. böyle yürümüo demekki ama işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 internette var kesinlikle sorun başlayacam şu adsl ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 her seferinde ben şifreyi tkrr istiorm bende hep sorun çıkartıor bide .. promosyon siparişlerde geçerli diilmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 2 dakika da yemeyiverin arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar