Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 En sonunda trial bir acc aldım ve 10 gündür oynuyorum. Tek başına keyif alamadım pek fazla ama olsun. Scout bir char açtım, marksman ve medic trainledim. MEdici beceremedim ama pistol 3 olmak üzereyim. Sialh konusu biraz sıkıntılı yani çözmek biraz zamanımı aldı demek daha doğru. Pistol kullanan birileri var ise bana pistolde special attaklerin kullanım sırasını yazar mı yani ben ilk başta normal ateşle başlıyıp Aim+bodyshot yapıyorum daha sonra PoinBlack Single atıyorum eğer sıkışırsamda Overcharge mı ne var onu atıyorum son çare. Arada trapliyorum. Char isimlerinizi yazarsanız grup falan yapıp bu charın son günlerinde büyük sevaba girmiş belkide ileride yeni bir oyuncu kazanmış olursunuz.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 al bufunu, ver atagi, ver atagi, speciali ne yapacaksin ?[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Buf? Günlerdir sadece yaratık kesip arada bir train için şehre iniyorum. Buff ne ola? Nasıl kazanıla? Nerden kazanıla vs vs vs[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 buff doctor amcaların falan parayla yaptırdığı statlarını falan arttıran birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Kalıcı değillerdir bu bufflar kesin. Fakirlikten nefesi koktu char bir de buffa para veremem. Para kazanmak biraz daha kolay olsaydı keşke :9 Bu arada Ben ilerledikçe eskiden mavi olan zamanla beyaz veya sarı olan mavi falan olacakmı yaratıklar yoksa renkler hep aynımı kalıyor? Birde sarılar pek bi zorluyor yav.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 o renkler saldırganlıgı belirtiyor sarı olanlar sen dalmadıkca dalmaz kırmızılar sen dalmadan da dalar[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Hayir bide isimlerin yaninda yaratiklarin sana göre olan zorlugunu belirten renkler var yesil, acik mavi ve mavi kolay beyaz ayni lvl, sari zor, kirmizi ise çok zor. (tabii armor+ buff ile hiç zorlanmadan kirmizi moblari öldürüyoruz ama :P) Pistol içinse güzel bi scout blaster bulup onu bi smuggler a slicelatirsan, sadece body shot kullanarak çok kolay ilerlersin.[signature][hline]Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 europe chimera'da olsaydın sana verirdim birşeyler benimde trial version bitti bitecek biraz para armor silah bişiler var işine yarardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 hoş birinden istesen benim verceğimin 30 katını verirlerde neyse :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Teşekkürler. Muhtemelen salı günü tatilden dödüğümde trial bitmiş olucak :) Trialdaki charla devam ediliyormu ykosa sıfırdan mı kasmak lazım acc alınca?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 ben de trial ile oynadım oynadım ama 10 gün sonunda artık oyunun çok eğlenceli olmadığına karar vermiştim... çünkü ben de Tyrena etrafında adam kesip skill kasmaktan başka bişi yapmamıştım. türklerin arasında eğlenirim diye hilal'e ve freedom city'ye gittim kimse yoktu. gezdim ettim zaten oyun deli ram yiyo baydım ve satın almamaya karar verdim. oyuna ilk başlayan bir insan için bu izlenimler normal mi, yoksa baştan baydıysa hiç almiyim mi? combat'ler falan hiç eğlenceli gelmedi bana. 50 metreye geç, eğil, power shot yap ve kalk. çok yavaş ve monoton gibi geldi. yeterince oynamadığımdan mıdır bu?[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee. - Jules Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 ya. her mmorpg gibi, oyunun kendini idame ettigi bi eglendirme sureci var. bu bitince artik kisinin kendine kaliyor eglence icad etmek. bi amac tespit edicen calisican ugrasican. oyun ona kaliyor yani. yok bunla ugrasamazsan, salla 10 gun oynamisin almisin alacagini. yok kasarim diyosan bul bi hedef ugras.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Yanlış yere gitmişsin. Freedom City de 2-3 adam görebilirsin belki, ama asıl Mining Outpost da bulunuyoruz görev arası duraklamalarda. Umarım devam etmişsindir Absolut. Ben de trial charla oyunu öğreneyim dedim ÖSS öncesi, sonra 0 dan açtım karakterimi. Çok memnunum iyi ki başlamışım. Hele azcık SW ilgin varsa, kesinlikle oynamalısın bu oyunu. Dantooine Mining Outpost a gelirsen de elimizden geleni yaparız.[signature][hline]MSN = [email protected] Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar