Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Maceracı ruhlu Henry DeTamble'ın çok nadir rastlanan genetik bir bozukluğu vardır. Henry, istem dışı kendi hayatının farklı dönemlerine seyahat edebilmektedir. Bu farklı zamanlara yaptığı yolculukların birinde gelecekte eşi olacak 6 yaşındaki Clare Abshire ile tanışır. Ressam olan Clare, yıllar sonra tekrar karşılaştıklarında uzun süredir beklediği Henry ile evlenir. Başta Henry'nin aniden ortadan kaybolmalarının üstesinden gelebileceğini düşünen Clare giderek yalnız kalmaya başladıkça aşkını da sınamak zorunda kalacaktır. http://bermudaonion.files.wordpress.com/2009/08/time-travelers-wife-movie-poster-02.jpg Dün gittim ilk başta fena deildide sonlara doğru baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 filmin adı bana FİLME SAKIN GİTME diyor.. öyle bi güzel adı var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Filmde Rachel McAdams var,o yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 gercekten dunya guzeli bi insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 filmde hata vardı spo kız 10 yaşındayken adam geldiğinde çok özledim diyor kız adam ne kadar oldu diyor işte 5 yıl oldu diyor vs ama halbuki filmin sonunda görüyoruz ki adam kızı 9 yaşında ziyaret ediyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 O film hatasi olmayabilir. spo Cunku adam olumumden itibaren kac yil gecti diyor, diye hatirliyorum. Kiz 5 yasindayken oluyordu zaten. Cok guzel filmdi bu arada, tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii adam zamanda gidip geliyo diye karı atar yaptı AHHAHAAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 zaman yolcusunun karısı.... hala isim diorum başka bişe demiorum uahdua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 harbi sağlam mantık hataları var yani zamanda yolculuk olayına girmiyorum da insan bi yazdığı şeyi okur iki kere filmi öyle çeker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 eric bana'yı funny people'da gördükten sonra hiç bi şekilde ciddiye alamam yani isterse babam ve oğlumun remakeinde oynasın bi de trt'de gösterdikleri astronotun karısı diye film vardı güzeldi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Ben New York'a giderken sıkıntıdan izlemiştim uçakta. Hiç de güzel değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar