hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Swap işlemler ve arbitraj konuları hakkında proje + sunum yapacağım. Ayrıca projeyi hazırlarken ulaşabildiğim kadar fazla kaynağa ulaşmam gerek. Bu sebeple Boğaziçi Üniversitesinin kütüphanesine gitmek istiyorum. Ancak bazı sorular var kafamda. 1. sorum şudur: Boğaziçi Üniversitesinin kütüphanesi iyimidir kötümüdür hiç bir bilgim yok. Yukarıda yazdığım konularla ilgili ya da finans konusu ile ilgili çok sayıda kaynak bulabilirmiyim? 2. sorum kütüphaneye boğaziçi üniversitesinden olmayan kişiler nasıl girebiliyor? Bazı üniversitelerde o okulun öğrenci kartı lazım oluyor girmek için. 3. sorum kütüphane hangi kampüste? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 1. bir hayli geniştir, gerek online gerek basılı kaynakları. 2. boğaziçi üniversitesi öğrenci kimliği gerekiyor girebilmek için. ama www.library.boun.edu.tr 'den daha detaylı bilgi edinirsin 3. kuzey kampüs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 çok iyi bir kütüphanedir ama bildiğim kadarıyla boun kimliği gerekiyor. belki başvuru yapsan yardımcı olurlar. kütüphane kuzey kampüste, yani hisarüstüne doğru giderken soldaki kampüs. eskiden domuz ağılı denirmiş o kampüse, güneyin yanında süper sıkıcı olduğu için :P bi de eşşek gibi eser kuzey nedese. o ortakdaki açıklıkta kaç kere donma tehlikesi geçirdim ben biliyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 fizban ve Emaleth teşekkür ederim. hiç beklemediğim bir hızda geldi cevaplar :). Kütüphaneye girmek için üye olmak gerekiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Bi de Sabancı IC dene :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Çoğu zaman kapıya gelip kimliğimi çıkarmaya çalışırken güvenlik geç geç diyip alıyodu içeri bu sene de hala aynı mıdır bilmiyorum, ama okulun yoğun saatlerinde kendinden emin bi şekilde öğrenciymiş gibi gidersen kimlik sorucaklarını bile sanmıyorum. Yalnız kimliksiz kitabı alıp dışarı çıkartamazsın ve de üst katta özel kitapların olduğu bir bölüm var ordaki kitaplara da erişemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Emaleth said: çok iyi bir kütüphanedir ama bildiğim kadarıyla boun kimliği gerekiyor. belki başvuru yapsan yardımcı olurlar. kütüphane kuzey kampüste, yani hisarüstüne doğru giderken soldaki kampüs. eskiden domuz ağılı denirmiş o kampüse, güneyin yanında süper sıkıcı olduğu için :P bi de eşşek gibi eser kuzey nedese. o ortakdaki açıklıkta kaç kere donma tehlikesi geçirdim ben biliyorum :P kuzey is the new shit oldu ema ya, yeni bina açtılar herhangi bir saatte önünde en az 100 kişi falan oluyor=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 @ Larva Bu sene daha çok işim düşücek kütüphaneye bundan dolayı üye olmayı düşünüyorum. Ayrıca kütüphaneden çok nadir kitap alıp dışarı çıkartırım. Sadece gerekli bölümlerin fotokopisi lazım. @nileppezdel Sabancı IC'ye bakarım. sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Eğer yüksek lisans ya da doktora öğrencisiysen İMKB kütüphanesinden de yararlanabilirsin randevu alıp, aradığın konularla ilgili "baya" kaynak bulman mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 kaynak olarak kitaplar eski. cidden eski. yeni kitap sayısı çok fazla değil. ama işine yarar. daha yeni kitaplar için itü'yü dene bi. kitap ödünç almayacaksan kapıdan gir, turnikeden geç.. bişi demiyorlar. ben neredeyse hiç göstermedim kimlik. içeriden fotokopi çektirebilirsin ama bazen bekliyorsun. digital fotomakinen varsa sayfaların resmini çekmek de iyi bi fikir gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 girişte bu yıl kimlik olayını daha sıkı tutuyorlar, bilgine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 kütüphanenin altını kazıp vault yaptılar sanırım orda 100 sene yaşanabilir fallout tarzı o derece lüks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Emaleth said: kuzey kampüste, yani hisarüstüne doğru giderken soldaki kampüs. eskiden domuz ağılı denirmiş o kampüse, güneyin yanında süper sıkıcı olduğu için :P bi de eşşek gibi eser kuzey nedese. o ortakdaki açıklıkta kaç kere donma tehlikesi geçirdim ben biliyorum :Pabla kuzeye gelsen tanımazsın şimdi, ben girdiğimde araziydi orası bildiğin ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Emaleth said: eskiden domuz ağılı denirmiş o kampüse, güneyin yanında süper sıkıcı olduğu için :P çünkü eskiden sadece robert varken şuan kuzey park denen yerin olduğu bölgede gerçekten domuz ağılı olduğu için robertte okumuş bir hocamız anlattıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar