fede Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 speedtestte çıkan sonuç reel sonuç zaten. dl yaparak elde ediyor ordaki veriyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 evet zaten speedtest DL yapılarak hız sonucu çıkarttığı için bern her şekilde 7.6mbt alıyorum orası garanti. ama yaptım DL'da çoğunlukla 300kb sınırında kalıyodum. trafik sorunu demekten başka bi çözüm göremiyorum buna. ama geçen haftadan beri oha derecesesinde hızlı. maşşşşalllahhh :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 speedtest'i bursadan yapiyorsunuz muhtemelen, ya da turkiye ici bir yerden. indirme islemlerini ise yurtdisindan yapiyorsunuzdur. amsterdam, new york filan secin speedtest.net'te, o hizlara bakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 evet o da çok önemli. ülke içi speedtestte 7 megabite varan hızlar görürken, yurtdışından 0.6 mbit falan gördüğüm oluyor 8 mbit bağlantıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar