Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Şimdi şöyle açıklıyayim ; Internet Explorer'ı açtığım zaman direkt man kitleniyor ama bekliyince bir süre düzeliyor bu takılma. Ama 5 dakka olabiliyor bu.Ayrıca tıkladığım anda direkt duruyor. Kitleniyor diyelim. Bağlantıyı kestiğimiz de açıyoruz 0 sorun sayfa bulunamadı diyor. Ancak mesela bilgisayarıma adresi yazdığınız da aynı adres farklı adres farketmez lank diye açılıyor. Sorunsuz. Internet Explorer'ı tekrar yükliyemiyorum, full'u yok. Güncelli diyor güncelleştir dediğimde. Siliyorum tekrar geliyor. Opera falan kullanmak istemiyorum. Ne yapabilirim?[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 kullanmak istemiyorum demişsin de ms bile kullan diyor yahu. " Microsoft kullanıcıların yama yayınlanana kadar programı kullanmamalarını gerektiğini duyurdu." kaynak: ntvmsnbc[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Alexi şimdi devir Spyware devri ya, kimsenin bilgisayarında adam gibi i. explorer kalmadı. microsoft'un kendisi bile bulunan yeni explorer açık ve hatalarından dolayı "bir süre explorer kullanmayın" diyebiliyorsa olay bellidir yani. Sana tavsiyem en kısa zamanda mozilla'ya geçmen. Yokas benim gibi çok başın şişer...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Ya açıkçası ne bileyim, Opera falan ters geliyor şimdi. Alıştığımız arayüzdü bilmemneydi.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 netscape kullan o zaman[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Opera falan derken o IE dışındaki bütün browserları almıştım ben içine hehe. Neyse Opera'yı çekiyorum. Bakacaz artık. Sevmezsem formatlayacam multimedia'yı iPod'a atıp.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 alexi, fazla indirmediysen henüz, opera yerine mozilla firefox tavsiye ediyim. dur hatta link de veriyim: ahan da burda [Bu mesaj Zed tarafından 06 Temmuz 2004 02:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mozilla güzel midir? Nasıldır, arayüzü benzer mi IE'ye? Başka tavsiyeleriniz nelerdir? Beklemekteyim.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 bence direk format at ie'siz nereye kadar[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Cevap gelmiş bile ehe. %74 şu anda hehe. Ama çekeyim zararı olmaz. Bakacaz artık.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 nasıl ie'siz nereye kadar? ie olmadan yapılamayan şeyler mi var?[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Opera çok janjanlı geldi. Direkt Uninstall yolu gözüktü, ve silindi. Fire fox çekiliyor. Olmadı bundan sonra my computer yolcusuyuz hehe.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ie'ye alışanlar için mozilla firefox'da ie extension'ı da var. denemedim gerçi ama belki istediğin ie görünümünü sağlar.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Link ? =).[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Hm, bu arada minik bir probleme sahibiz. Hiç bir siteye girmiyor bu Mozilla Firefox. Timed out diyor. Nedendir?[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 E help?[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 bilemiyorum, bende öyle bi sorun yok.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Ayyy salaklığıma doymiyayim emi. Msconfig yapmıştım resetten önce. Start up daki herşeyi kapat demiştim. Firewall yüzündenmiş. Çözüldü. Güzelmiş Opera (Ne operası lan Firefox).[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 06 Temmuz 2004 02:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar