Brigand Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Selamlar; Annem babam öğretmen (devlette ilköğretim okulu öğretmeni) ve tek çocuğum, özel üniversitede (ieü) 2. sınıfta okuyorum. Sanırsam burs hakkım zaten özelde okuduğumdan yok, öyle yüksek bir öss puanım filan da yoktu çünkü. ayrıca üniversiteye de 3. yıl girdim, her ne kadar lisede 1 yaş küçük olduğum ve ünide hazırlığı atlamış olup kendi yaşıtlarımla okuyor olsam da sanırsam 2 yıl kaybım resmen var..? Neyse, şimdi öğrenim kredisi sanırsam başvurabiliyorum. Alabilirmiyim, çıkar mı? Kaç lira veriyorlar aylık? Nasıl başvurulur ve ne zaman başvurmam gerekiyor, geçti mi yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 off geçmiş sanırım, 2. dönem filan başvurma gibi bir şans yokmudur, yaza kadar bekleyecek miyiz 1 yıl? bir kaç lira veriyorlar acaba aylık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 başvurular bitti. artık seneye denersin. bu sene ocaktan itibaren aylık 200 tl vericekler sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 çıkmama ihtimali var yani öyle mi? yani geri ödeyeceğin bişe bu sonuçta bunun çıkmama ihtimali nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 senin ailenin gelir durumuna göre çıkmama ihtimali pek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 ilk sene çıkmazsa çıkmaz bazen ilk sene vermiyorlar krediyi. ama 2. sene en azından garanti gibi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Brigand said: çıkmama ihtimali var yani öyle mi? yani geri ödeyeceğin bişe bu sonuçta bunun çıkmama ihtimali nedir ki? cikmama ihtimali yok diye biliyorum ama basvuralar bitti gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 annen baban çalışıyor, tek cocuksun falan ogrenim bursuna basvurup cıkarsa fakirlere yardım etceksin sanırım. güzel fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 burs deel kredi diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 kredi çekip fakirlere vermekte güzel olurdu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 dimi sonra ödemesi hele daha da güzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Krediyi neredeyse her isteyene veriyorlar. Aylık 180 TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 ocakta 200 olmayacak mı ? of burs çıksa yhaa =((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 özel okulda okuyan birisi öğrenim kredisi alabilir/baş vurabilir fakat harç kredisi alamaz/başvuramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 %100 burslu olman gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 krediyi her şekilde alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 her isteyene veriyorlardı kredi sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Frantic said: özel okulda okuyan birisi öğrenim kredisi alabilir/baş vurabilir fakat harç kredisi alamaz/başvuramaz. harç kredisi ne ola ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Brigand said: Frantic said: özel okulda okuyan birisi öğrenim kredisi alabilir/baş vurabilir fakat harç kredisi alamaz/başvuramaz. harç kredisi ne ola ki? adı üstünde işte, harç ödemek için alıyorsun öğrenim kredisi gibi. işte özel okulunki normalden 50 kat fazla olunca vermiyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Harç kredisi katkı payı için oluyor.Vakıf üniversitesi olduğu için ödediğin harç daha değişik bir kriterde alamazsın.Ama geri ödemeli olan zımbırtıyı alabilirsin, aylık 200 falan sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 ben veriyim kredi cok lazimsa. 180 ytl ne lan hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Çorba parası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 shipitducy said: ben veriyim kredi cok lazimsa. 180 ytl ne lan hahaha 180 lira az mı lan. aile geçiniyo bunun 3 katıyla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 bi fistan özentisi fakelerimiz eksikti zaten sdfg orjinali gibi olmuyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 naptiginin farkinda degilsin ama cok bomba bi reply o aslinda, ducy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar