DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 halıları yıkamaya verdiydik, getirdi adamlar saolsun. 2 tane yurdum insanı abim, isimleri kadar duygusallar. çok büyük fikirleri planları wardı, keşke video ya alsaydım kaçırdım =) size sadece şuan ankara sokaklarına daıttıkları reklam broşürlerini gösterebilecem.. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 ula kimse mi görmedi, görenlerin hiç birimi gülmedi ayıp paticik size ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 inanamiyorum garbage ahalisinin bunu atladığına !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 teşekkürler güzel paylaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 +10 rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 sonunda !! saol kardeş sana da rep ! cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 oha kimse takmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 up yapmak istiyorum buna =) geçen gün posta kutumda buldum bu ilanı ve gözlerime inanamadım ama var bu insanlar =) hatta bkz : www.duygusalhaliyikama.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 reklamları çok iyiymiş hemen gitmek istiyorum, kendimi bile yıkatırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar