Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 said: Geçen gün bilişim suçu işlediğim gerekçesiyle polis geldi. Aman dikkat edelim. Yasalara uyalım uymayanları uyaralım. Yoksa başınız benim gibi polisle belaya girer. ALLAH KAHRETSİN AYNASIZLAR İZİMİ BULDU
calimero Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 said: burayı çaşıt gözüyle takip eden bilimum düşmanlar aasfasdfadsa
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Şu engelleme işi kabak tadı vermeye başladı ya
Fly Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 acıklı olan adnan oktarın şikayeti üstüne kapanması hakaret olmasa devam yani, şikayetvarlülülülü.com 'a basitinden şikayet etmiş bir kişi bile olmadığını sanmıyorum pek.
tinkibinki Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 kim derdi büyüyecek de ırkçı olacak diye
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 kesinlikle atsızcıları tercih ederim :D ama korkum planörle girip bi yerleri bombalamasalar telekomu falan
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 evet atsızcılar daha samimi en azından
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Rock said: Forumda aynı görüşte olduğu halde bile birbiriyle kapışan çok insan var, farklı olanları söylemeye gerek bile yok. Düzeyi düşürmemek ve formun "cılkının" çıkmaması açısından hiç bir şekilde hakarete ve küfürleşmeye izin verilmemeli. Abi ciddi değildim tabii ki hakarete izin olmamalı :)
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 sağlıklı bir ortam için insanlar birbirine küfredebilmeli
Rock Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 nileppezdel said: Rock said: Forumda aynı görüşte olduğu halde bile birbiriyle kapışan çok insan var, farklı olanları söylemeye gerek bile yok. Düzeyi düşürmemek ve formun "cılkının" çıkmaması açısından hiç bir şekilde hakarete ve küfürleşmeye izin verilmemeli. Abi ciddi değildim tabii ki hakarete izin olmamalı :) Kusurabakma bunu ciddi ciddi söyleyen insnalar da olabiliyor.
Öne çıkan mesajlar