VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Yaaa arkadaşlar. Ben yeni Xp profesionel yükledim bilgisayara. Ama geçen arkadaşta denk geldiğim bir hata beni korkuttu. Bilgisayarı 1 dakika içinde otomatik olarak kapatan bir virüs varmış. Blaster sanırım adı. Bunun için bir güncelleme yapmamız gerekiyormuş. Windows Update'e baktım. 44 MB uptade sundu önüme gerekli olanlardan. Ama ben sadece bu sorun için olanı arıyorum. Neyi yüklemem gerek bilen var mı?[signature][hline]-Sıraya bak hayatta yetişemeyiz-B planı zamnı kızlar*Bildik fon müziği*-Abi kıza bak.Üff bide saçlarını sallamasa.Neden sallıyor anlamadım-Vauw...Lan!Ulan kıza bak bizim sıramıza girdi. Gel lan buraya*Çat çut-Flaş flaş. İki genç sırada önüne geçen kızları döverek hastanelik etti.Solufain"Hakettiler.Ben o sırada kaç saat bekledim"yorumunu yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 KB824146[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Biras eski bir topic ama buldum sanırm bu hatadan bahsediyorsun. zamanında sticky olmuştu neyse bir buraya göz gezdir.. Burdan..[signature][hline]Booo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Tamamdır buldum. Çok sağolun :) İçim rahat olmadı valla internette gezerken. Çok bela bir durum. Arkadaşın başına geldi de :) [Bu mesaj Solufain tarafından 06 Temmuz 2004 00:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar