EarS Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Yabancı sitelerde görüpte ağzımızın suyunun aktığı bilgisayarlarda bulunan LCD paneli 15 dolara yapmak mümkün(müş).Tom's Hardware'i gezerken gördüm sizede haber vereyim dedim. http://www.tomshardware.com.tr/howto/02q3/020915/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Mükemmel! Ama zor gözüküyor [Bu mesaj Deep-Night tarafından 24 April 2003 19:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 şahsen ben deniyeceğim başarılı olursam ne ala! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 [Bu mesaj EarS tarafından 24 April 2003 19:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 hmm notebooku satıp tekrar normal bi makinaya dönünce ilk iş bunu yapmak :-)[hline]WoW - Swg - Ao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 süfer bişi.... yaza kesin yapacam kasıp :)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 iyide niye kendinizi kasıyosunuz asus ipaneller 20$ dı en son baktığımda daha da düşmüştür çok istiyosan al bitane uğraştığına değmez[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 hehe urza yla ben yaptık süper oluyo ama söliim ışığını fazla açık tutmayın yanıyomuş urza öle dedi bende kapalı o yüzden :) başka bi örnekte arabadaki panelin yanında kalorifer çıkışı war yani oda ısınıyo onunda düzenli her sene bi kısmı bozulur yani ısıdan koruyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 said: Mighty_THoR, 24 April 2003 19:38 tarihinde demiş ki: iyide niye kendinizi kasıyosunuz asus ipaneller 20$ dı en son baktığımda daha da düşmüştür çok istiyosan al bitane uğraştığına değmez[hline]MAN WHO WALKS ALONE vantec in kiler 55 + kdv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 20 dolar?? nerde peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 nasıl yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 kendi yaptığın panelde istediğini koyuyosun aklına gelicek en uçuk şeyler bile oluyo ama öbürlerinde sırf derece falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 hmm anladım ozaman bu daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 ewt ama zahmetli ve görünüşü onlar gibi olmuyo ben bişiler yaptım ama çok kastı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 telefonda kimin aradığını gösteren lcd paneller var bide bunu kendimiz yapabilirmiyiz bilgisi olan varmı,varsa nasıl yaparız açıklayabilirmi yada bunun gibi bi site varmı anlatan[hline]People talk alot of shit but thats after I'm gone .Cuz they fear me in the physical form Let it be known I'm troublesome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar