Hagii Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 çalıştığım iş yerinde bi kız var ama ona bakan 2 erkek var(birisi benim) ben kızla tanışıp samimi olma adına herşeyi yaptım. hergün bi bahane bulup kızın odasına gidiyorum bi 10 dakkalığına. diğer arkadaş daha aktif birisi, ayrıca kızın ev arkadaşı diğer erkeğin yakın arkadaşı ve kız le çocuk aynı memleketten. bunlaraynı şehirde kalıyorlar ben bunlara 30 km uzağım böyle acayip bir durum var. ne yapacağımı bilemiyorum.siz ce ne yapmalıyım bu durumda 2005 ten bu yana takip ettiğim pati halkının eminim bana güzel tavsiyeleri olacaktır diye ümit ediyorum başıma gelen olayı anlatayım bir de size. kız diğer erkek ben ve ev arkadaşı oturuyoruz aynı masada. ben kızla oradan buradan konuşmaya çalışıyorum. kız bana cevap veriyor sadece. ama başka bi olay açıldığında kız diğer erkeğe şaka yaptı. ne ağrıma gitti. bana karşı zerre kadar gülmeyen kız diğer erkeğe şaka yapıyor. bu çok moralimi bozdu ve o kızla bi daha uğraşmam dedim nerede ise. böyle durumda siz ne yapardınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Hagi ya o kızı bırak, ya da gol yollarında daha etkin olmak için yeni stratejiler bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Diger eleman senden yakisiklimi? Onla daha samimi olabilir veya o herif daha komik bi adam olabilir, sende kendi guclu yanlarina oyna. Olmaz diye bir sey yokta elimizde yeterli veri yok bilader ne diyimki ben simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 diğer eleman yakışıklı değil sıradan birisi ama şeytan tüyü var. kızlarla muhabbet konusunda üzerine yok. ekstra bilgi olarak elemanın arabası var.anlayacağınız bütün dez avantajlar ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 kzın cep numarasını alırken b mahsuru var mı diye sorduğumda "yok biz arkadaşız dedi" ekstra bilgi olarak kız işyerine yeni geldi şurada onu tanıyalı 1 ay olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 bu şartlarda gol olsa bile ofsayttan iptal olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 yakışıklılık - güzellik görecelidir. Sonuçta benim yakışıklı bulmadığım adam, gene benim çok güzel bulduğum bir kızla ilişki yaşayabiliyor. Sonuçta önemli olan aranızda nasıl bir elektrik oluştuğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 bi kaç arkadaşa danıştım aynı işyeri olduğundan iyi olmaz diğer erkekle aran bozulur diyorlar ama. benim umrumda değildi daha düne kadar. asla vaz geçmem diyordum. ama şu olay olunca cesaretim kırıldı resmen benimle resmi şekilde konuşan kız gözlerimin önünde, benim yanımda diğer erkeğe şaka yaptı. erkeği sinir etme tarzında bi şaka idi ve sadce kız güldü. bi olaya bakarak karar vermemeli miyim. yok sa ne yapmalıyım. ergenlikte ki gibi sivilce çıktı alnım da ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 be cool man. be cool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Lyvanna_Dolores said: be cool man. be cool ingilizce bilmiyorum bana türkçe konuşun soğuk adam mı ol diyorsun dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 sanırım kızı fazla ilgi ile sıktım. kararımı verdim zaten bundan sonra soğuk davranacağım, odasına ise asla gitmeyeceğim. eğer ondan bi karşılık görmezsem artık ona yok gibi davranırım. hala sinir oluyorum ya. tek başmıza iken bana gülen , kız. o 4 lü masa da hiç gülmedi bana . gerçi aramızda gülünecek bir konu olmadı ama.diğer erkeğe espri yapması beni çiledençıkardı. şu an kıskançlık krizine girdim ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 sımsıkı taş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 kız ikinizden de ilgi gördüğünün farkındaysa az uzaklaşmakta fayda vardır diyim. tabi öyle soğuk tripli küstüm sana şeklinde değil azıcık gizemli olacaksın işte dediğim gibi işimdeyim gücümdeyim ama bak hayatımdada kimse yok acaba var mı ? belkide vardır??ya varsa? (örn.arada bir gözünün önünde belirsiz telefon konuşmaları yapabilirsin) sorusunu oluşturman kızın poposunun rakımının bi anda deniz seviyesine inmesinde yardımcı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 arkadaşım gülmek, güldürmek bu kadar abartma istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Blofcunun kiz kaldirma rehberi diye konu acacam Kisisele durum cok vahim patide. Ezik moda girdinmi kaybedersin agaboy. Kiz seni sallamiyorsa trip atarsan hepten kaybedersin. Vaktim oldugunda yazacam Flirt for dummies. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 kızın o tarafı kalkmış olduğunu da hisettim.çünkü acayip acayip hallere giriyor. aşırı gülüyor falan falan falan ben durursam diğer elemana yol açılmış olmayacak mı. zaten o kadar dez avantajım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Hagii said: ekstra bilgi olarak elemanın arabası var. Araba falan fişman bu ayaklarda olan bayandan hayır gelmez aksine seni üzer ve seni zor durumda çok bırakır. Neden diyecek olursan artık ne bulursan edersen hatuna yedirme gezdirme etmeyi düşüneceksin şimdi sen kendin yemice içmicek falan filan vs. yazık değil mi dostum ? Seni öyle sevecek birisi mutlaka çıkacaktır emin ol. Hagii said: kzın cep numarasını alırken b mahsuru var mı diye sorduğumda "yok biz arkadaşız dedi" ekstra bilgi olarak kız işyerine yeni geldi şurada onu tanıyalı 1 ay olmadı Arkadaş ayağı g. ayağı. Çoktan gg olduğunun bir göstergesi hatun bunu diyerek sana ayağını denk alman hususunad uyarı atışı yapmış bile aksi taktirde "arkadaş" kelimesini katmazdı. Numara alma konusunda çok erken davranmışsın sanırım daha 1 ay olmadı falan diyorsun üstelik.. Üzülme lütfen ama yol yakınken bağlanmadan , tadında bırakarak son ver bu konuya. Ya da zamana yay ama büyük ümitler , umutlar besleyerek değil.. Farkında olmadan her geçen gün bağlandığının farkında olmazsın ona göre.. Biraz kaç fazla klişe laf ama " Kaçan kovalanır" aklıma geliyor bu noktada. Kaç derken hatuna surat as , somurt falan demiyorum içine etme sonra yanlış anlayıp.. =) Her fırsatta yanına falan gitme yani mola vakitleri olsun vs hemen onun yanına koşma ilk. Uzaktan takip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Al bu da benden sana gelsin. http://www.facebook.com/video/video.php?v=110438599730&ref=nf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Hagii said: kızın o tarafı kalkmış olduğunu da hisettim.çünkü acayip acayip hallere giriyor. aşırı gülüyor falan falan falan ben durursam diğer elemana yol açılmış olmayacak mı. zaten o kadar dez avantajım var hiçte öyle olmaz olursada sırf sana inat olur. kız diğer şahısa ciddi boyutta bir ilgi duyuyor olsa şimdiye sevgili olmaları gerekmez miydi? belli ki eğleniyor şuanda dediğim gibi cool olursan kısa zaman sonra sana bişeyler sormak söylemek için bahaneler yaratabilir. yeni telefon alacağım sen telefonundan memnun musun sence ne alsam? biri burda kalemini unutmuş kimin biliyo musun gibi binimum tırt sorular sorarda sorar sırf ona olan ilginin devam edip etmediğini teyit etmek için gereksiz dialoglar yaratacaktır. sende düz sade tam bir arkadaş gibi cevaplar ver ne tersle ne de ilginin devam ettiğini belli et. ben bunları yazarken ismail PK görmediğim bir noktaya değinmiş arkadaş dediyse ya ilgini ona somut bir şekilde açmanı beklediği için inadına vurgulamıştır ya da burak kuttan yaşandı bittiyi aç dinle benden bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steve Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Lancelion said: işe yarıyor. ROFL, there was a guy here, famous with graphs. where is he? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 yapılacak pek birşey yok.gece yatarken dua et.belki kabul olur da kız seni keşfeder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Steve said: Lancelion said: işe yarıyor. ROFL, there was a guy here, famous with graphs. where is he? went to united kingdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 asla ama asla cevrende hergün görebilecegin birine asık olayım deme aynı mekandan birinden hoslanır,bunu uzun süre söyleyemezsen,ileriki haftalarca alacagın hayır cevabı ilk haftalarda alacagın hayır cevabından daha fazla acı vericektir. bu yüzden ona olan sevgini icinde fazla büyütmeden direk söylemen en iyisidir,alacagın cevap evet dahi olsa icinde bulundugunuz ortam ve cevre dedikoduya müsait oldugundan ilişkinizin uzun sürmesi pek mümkün olmayacaktır. oha cok resmi yazmısım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Ahah bence o kızla çıkarsan imkansızı başarmış olursun. Okuduğum tüm veriler senin şu an NO listesinde olduğunu gösteriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar