Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 topicin ismi biraz garip olmuş direk okuyan o veya u 'yu ö ve ü algılarsa iş garipleşir ;)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... PaticikPET İSTİYORUZ
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 çok şirinmiş tebrik ederim. (sanki sen yaptın bebeği alala)[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki: sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum...
avp Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 teşkür arkadaşlar =)[signature][hline]dø nøt underestimate the hørrør øf pc.
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ay çok şeker ya :) benim kardeşim ykta kuzenim aklıma geldi doğduğunda oda boleydi, çok sirin oluyolar yaaaaa :D[signature][hline]Booo [Bu mesaj wildpervert tarafından 05 Temmuz 2004 16:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 yerim kardeşini :) cok tatlı bişeymiş[signature][hline]
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 tatlı gerçekten:) hayırlı olsun güle güle kullan:-P[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 tebrik ederimm :) pek şirin bişiy 8-10 yıl rahatsın sonra ortamdan uzaklaşmaya çalış mümkünse ülke değiştir :P[signature][hline]KEDIDIR KEDI !
Bugvan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Hayırlı olsun, Allah (C.C.) analı babalı büyütsün, vatan millete hayırlı biri olur inşallah.
Öne çıkan mesajlar