avp Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 selamlar, geçen hafta bir kiz kardeşim oldu muhteşem bi duygu baba olmak gibi bişi =)) evlenip bir cocuk sahibi olmayi bile planlamaya başaldim ahanda bakin resimleri burda http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=1468 http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=1467 http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=1466 http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=1465 http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=1464[signature][hline]dø nøt underestimate the hørrør øf pc. [Bu mesaj avp tarafından 05 Temmuz 2004 10:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 aa sufermiş, allah uzun ömür bahşetsin, analı babalı büyütsün .. (<- bu tür cümleler insert here) adı neymiş adı neymiş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Helal Olsun... :) Allah bağışlasın avp...Allah analı babalı ve avp li büyütsün... :-p Size ömür boyu mutluluklar dilerim[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 bende bi tane yapam büyüyünce sölerim hatunuma doğursun bi tane[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 adıda sude =)[signature][hline]dø nøt underestimate the hørrør øf pc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 harika yaaa :) allah analı babalı büyütsün[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: avp, 05 Temmuz 2004 10:16 tarihinde demiş ki: adıda sude =) güzel isim...[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 sude cadde tikkysi levis kot giyer dkny body giyer be ayakkabısı pumadır tikky olcak o kız büyüyünce isimden +1 almış zaten ortamlara :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 hadi lam olmaz benim kardeşim tikki filam =)[signature][hline]dø nøt underestimate the hørrør øf pc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Korkma, benim kardeşim de doğduğunda kurbağa gibiydi, ama bir iki ay içerisinde pek sevimli hale geliyorlar. =P Gözün aydın =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 sude tiki ismi olm :P neyse cnm kız ilerde adını güllüşah, fevziye fln koymadıgınız için dua eder size ;) şeker şeymiş maşallah, nazar deymez işallah al bi üyelik sudeye şimdiden doğar doğmaz üye oldum ben diyip hava atar arklarına nede olsa ilerde 1milyon üyeli biyer olcaz böle giderse :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: DynamicK, 05 Temmuz 2004 10:29 tarihinde demiş ki: sude cadde tikkysi levis kot giyer dkny body giyer be ayakkabısı pumadır tikky olcak o kız büyüyünce isimden +1 almış zaten ortamlara :) ehuuheu :D[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 avp yi tanıdıgım kadari ile soliim ben bu kızcagız anaokuluna fln gitse bile peşini bırakmaz bak sude erkeklerle konusmucaksın yanına yaklasmasınlar sakın hele elini fln tutim deme maço abi olcak ehaue hele bi ilk okula fln gelsin mezun olsun baloda dibinden ayrılmaz dans etmek yok bilmemne yok erkek kötüdür cıstır :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 yok lem var bi tane ablasi 15 yaşında =) çok serbest falla[signature][hline]dø nøt underestimate the hørrør øf pc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: Nefr, 05 Temmuz 2004 10:32 tarihinde demiş ki: Korkma, benim kardeşim de doğduğunda kurbağa gibiydi, ama bir iki ay içerisinde pek sevimli hale geliyorlar. =P Gözün aydın =] ... :D[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Allah baışlasın, analı babalı (abili ;)) büyütsün... çok ciciymiş hakkatten, insanın canı çekio...[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Haha :) Yaf çok tatlı maşallah[signature][hline]Günün Kelamları - 2 kontakt, Solüsyon, muktedir, muhtelif Kız: Raziye Oğlan: Niyazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 hayirli olsun.[signature][hline]Ranger : Hero : Druid (Excalibur)Hunter - you share a special connection with animals. Whether you rely on bows or firearms, you consider your weapons and pets to be your only true friends.Hunter - you share a special connection withanimals. Whether you rely on bows or firearms,you consider your weapons and pets to be youronly true friends. What WoW Character Are You?brought to you by Quizilla ">What Kind of WoW Character Are You? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Hayırlı olsun...mih.[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben Candemir!!?! Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki: afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 NE GUZEL[signature][hline]''Bacaklarından akacak oluk oluk Doğmamış milyonlarca çocuklarım" Teoman'nın Düş Atlı Parçasından Bi Söz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Allah sahibine bağışlasın Mutlu bir ömür sürer inşallah[signature][hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! Countless times I trusted you!! [b]Bitse de gitsek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 oh oh çok bi şirin mıncıklamak istiyor insan..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... PaticikPET İSTİYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Allah Analı babalı buyutsun... Abisine benziyo :)[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Boş Kağıda imza atmam... :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 allah anali babali buyutsun.simdi mis gibi kusmuk kokuyodur ehhe.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar