Theridone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 bende forum okuycam diye çayımı soğuttum iyimi. şimdi yeni çay yapmak lazım. su masrafı, bekleme çay masrafı yeni bi paket püsküvü masrafı... hayat çok tırt, niye adaletsizsin hayat yhaaa :(:((:((:(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Derdin boyu değil işlevi önemlidir. Sana göre küçük olan bişey, başkası için emin ol senin öldüm,bittim,geberdim dertlerinden daha derttir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 abvblizzard said: Duş alırken su birden soğuyor sıçayım böyle hayata. X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 haklısın suvras, kapatıyoruz kişisel'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 kişisel i kapatıyorlarmuş, lanet olsun her şeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 herkesin derdi tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 bugün miyavlayan bi kedi gördüm kapının önünde, girişteki pas pasa sıçmış, aldığım her nefeste küfrediyorum artık hayata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar