Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

izmir dolmuş şöförleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şu minibüsleri öğrenciler için 1 lira yaptılardı sanırım ve öğrenciler hala abi trink ödüyo parayı istte. 1.45se 1.45 .

her şeyi prostesto ediyoruz ama bu konuda bi gelişme yok galiba.
Mesaj tarihi:
Geçenlerde öğrenci kartı istedi gösterdim cüzdandan göster şunu bi daha dedi bu geçerli değil dedi.(eshot kartı değildi öğrenci kartıydı)sonra sinirlendim koydum 3 tane öğrenci kartı ordaki alçak şöför kapısınn üstüne.. bakıyo musun alayım içeri geçeyim mi? dedim. Tamam al geç bi daha da diklenme bence dedi.Güldüm geçtim
Mesaj tarihi:
ohooooo çok sakat kentkartı iyi takip edin.2kere geldi başıma bi keresinde ulan dedim burdan zaten taksiye binip eve gitsem 5 lira yazcak 3 lira verceğime ineyim taksiye bineyim dedim indim.1 kere de taksi dolmuşa bindim o 2 lira :D
Mesaj tarihi:
3 lira olayı hala var mı? bi ara onu bile kaldırır gibi oldular kart yoksa inin ya da başkasıyla anlaşın falan diyorlardı ama saçmalık. 3 lira da saçmalık. 2 lira biraz daha makuldu hadi
Mesaj tarihi:
5.750 filan alıp 3 kullanımlık bi hede veriyor artık otobüsler, tabi en yakın kentkart dolum noktası yürüyerek yirmi dakika uzakta olunca seve seve veriyosun o parayı
  • Yeni Oluştur...