Llama Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 özellikle egekent bornova seferini yapanlar.. alayınızın elini öpeyim. etek boyu yüzünden kadınları nası indirirsiniz lan siz dolmuştan yuh yazıklar olsun size.. bunu nereye nası şikayet edicem. bilen kişiler bana yardım etsin. şöförler odasına ve büyükşehir belediyesine mail attım ama devamınıda getirmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 bi dk bi dk dur. olay ne ? o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 olay bi kadın mini eteği ile bindi ve şöförde bayan etek var sizde sizi dolmuşuma alamam dedi.. indirdi kadını olay budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Gavur izmir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Ulan deli olurum öyle tiplere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Haydi gidip dövelim madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 fakir semt zihniyeti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 tam tersine bindirmesi lzm, neden indirmis ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Çünkü kadının mini eteği varmış? Sizde bir garipsiniz doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 @shipitducy: beklenen cevap için tebrikler . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 indi bindi yapsaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Sefer saatini falan tarihini unutma...Kim olduğu bellidir. Saatini falan söylesene bize de bende şikayet edeyim ne kadar çok şikayet o kadar iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Cons said: indi bindi yapsaymış 1.5 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 hani modern falan diye savunanlar vardı nöldü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Cons said: indi bindi yapsaymış sana da teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Killer said: hani modern falan diye savunanlar vardı nöldü? TÜH MODERN DEĞİLMİŞ YA BİLEMEMİŞİZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 ee kadın ne dedi?Yolculardan çıt çıkmadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 ben de dolmuşta kızı öptüm diye sittirin gidin lan pavyon mu burası diye kovmuştu. 3 lira vermiştik dolmuş parası 4 lira geri aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 adamın mantıını hala çözemedim. çözümlemeye çalışıyorum ama olmuyor. benm bildiim dolmuş şöförü abazadır (geneli ama bak hepsi değil) karı görünce yan koltuğa almaya kasar, aynıya değiştiri düzeltir falan.. bu neden indirmiş ki. artı kadının eteği nekadar miniydi bi tarif edermisin :D mümkünse resim üzerinden örnek göster eheh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 haha izmir'de böyle tiplerin fazlaca patlaması enteresan bi tepki. antep'te seviş , herif azar güler ama bi şey demez ; indirmez dolmuştan yni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Bende dolmuş beklerken öpmüştüm.Teyzenin teki puuuuuuuu dedi tükürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 çünkü o dolmuşcu atsızlardan bu kadar basit. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 istanbullularin pis bir oyunu bu, bizanslilar nolcek :D istanbulda default bu bole zaten, bitanesi yolunu sasirip izmire girmistir. arada bug olur ole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 valla rastlayan olmuştur ama ben 15 yıldır istanbul'dayım açıkçası böyle bir şeye rastlamadım bilmiyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 21 yıl izmirde yaşadım dolmuşa binmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar