Lucretius Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Online gaming Olayının Yeni bir yüzü geldi visit Ultima-Strike.com[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Hayırlı olsun kardeşim.. Site renkleri biraz donuk olmuş uyumlu güzel ama onlarla oyna biraz gerisi güzel zaten...Kutlarım[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 alınma ama sitenin ismini hiç sevmedim, avea bile daha yaratıcı.[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki: sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 said: Saeros, 03 Temmuz 2004 19:59 tarihinde demiş ki: alınma ama sitenin ismini hiç sevmedim, avea bile daha yaratıcı. evet yaratıcılık eksik[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Abi cs-ultima kısır döngüsünden kurtulun artık ya valla baygınlık geldi kusra bakmayın alınmayın siz [signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young [Bu mesaj Sensible tarafından 03 Temmuz 2004 20:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 arkadaşlar forumları gezdiyseniz her turlu oyun her turlu genelleme konu vardır girip uye olup geziniz tşkler[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Aklıma Mortal Fighters isimli cs klanı geldi :)[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 site dizaynı çok hoş ama bunun gibi yığınla oyun portalı warken bu saatten sonra aktif üye bulman baya zor. yine de kolay gelsin. (ben üye oldum ama :))[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 üzgünüm ama güzel değil..artık kurtulun şu cs ve uodan[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar