Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

beylar bana bi ork tactiği

Nebuch

Öne çıkan mesajlar

şimdi biz ikiye iki friends oynuoz. ben ve kardesim aynı takımda orkuz. walla bizim taktik bayaa iyi ama biraz savunma ağırlıklı hiç saldıramıyoruz. yardımcı olun valla. ben troll kardesim tauren yapıo ve ordular yine de pört pört çöküyo. tüm silah ve zırh upgrade lerine rağmen sadece okçu kulelerimin yanında avantajlı oluyorum. bi de karsıda iki undead varsa yenilioz. bi yardım lütfen. bu arada haritanın ismi friends. orijinal oyunda gelio frozen throne haritası[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir".
Sosyal ağlarda paylaş

www.paticik.com/wow daki trush taktiğine bak. tek başına yaptığında iyi madara oluyorsun ama 2 kişi (tabii ki biri o taktiği uygulayacak, diğeri bir şekilde sürekli destek yollıcak) ve akıllıca biçimde yaptığında indiriyor direk hele karşındaki undeadse.[signature][hline]Eldarion, FRP-Tr Oyun Editörü
http://www.frp-tr.net
Nobody is invulnerable, but some are unbeatable.
Sosyal ağlarda paylaş

taurene bırakma bence..

hero olarak farseer, ikinci olarak shadowhunter veya cheiftain
grunt bas bol bol
hızlı creep yap, hızlı tier atla
eğer rakip undeadse batrider yap
base basarken raider da bulundur, aynı şekilde uçanlarla savaşırken de
böle abomination falan geliosa kodo beast de eklicen devour için
taurene gidebilirsen de denildiği gibi bloodlust a gidicen, 1-2 tane de tauren shaman şık olur ama oyunun o kadar uzamaması lazım..
tower olayına fazla girme bence.heron ölmesin, kaçabiliosan kaç
voodo lounge dan 3 chargelı heal hedesi var paso al, kullan.özellikle creep yaparken çok işe yarıyor.[signature][hline]We pull when we're pushed too far.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...