Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Kurstan aradılar yarın çıkıyormuş sertfika mı ne. Şimdi bunu alıp nereye gitmeli ?(ankara) Birden fazla yer varsa hangisinde 10 saat sıra beklemem ? teşkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 bölge bölge sanırım. etimesgutta emniyet müdürlüğüne gidip sora sora bulmuştum ben. kaymakamlıkla aynı binadaydı emniyet müdürlüğü şimdi taşınmış galiba ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Etimesgut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 ya eryamanda oturuyorum ama oraya gidince geri gelemiyorum taksisiz, çok salağım toplu taşıma aracı bulma konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Eryaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 bana sorsana be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrasoujai12 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 angara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Lopeth said: Kurstan aradılar yarın çıkıyormuş sertfika mı ne. Şimdi bunu alıp nereye gitmeli ?(ankara) Birden fazla yer varsa hangisinde 10 saat sıra beklemem ? teşkürlerçoooooooook işin var. vergi dairesi, trafik şube, banka, kurs, of of koşcan durcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Ankamall'in yanında emniyet gen. müd. varya kardeşim oraya gideceksin ileride bitiminde sağa dönüp camii'nin olduğu tarafta kalıyor giriş oradan gireceksin. Sıra falan alacaksın para yatıracaksın falan oradan halledeceksin. Not: Daha seni kapıda karşılayacak olan abii yardım edelim sıra alalım şunu yapalım edelim diyen tokatçılar karşılayacak aman diim yeme sadsad ben yemedim sen de yeme uyanık ol. Gerçi toplu taşım falan bulamam demişsin onu göz önüne alınca seni yolarla gibime geliyor ama sen şansını bir dene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 adam gibi resmim yokmuş, pazartesi gideyim bari bir de belirli bir süre sınırı var mı kurstan belgeleri aldıktan sonra ?(mesela 6 ay içinde çıkarttırman gerek ehliyeti diye) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 ben 7-8 ay sonra mı ne almıştım gidip, ama sen yine de bi an önce halletmeye bak, hem ikide bir aklına takılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Ben mayısta almıştım işte o alacağım zaman ay olarak sertifika'yı tam 6 ay sonra gidip almıştım ehliyeti de emniyetten sdas de sen onu alırken sor belli bir süresi var yine onun öyle söylemişlerdi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 şimdi kan grubu kartı muhakkak isteniyor mu ? Sitede Kan grubu belgesi (Kan grubunu bilenler için gerek yoktur) diyor. Doğrumudur bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar